Paris Hilton po drugi put postala mama: Otkrila je i ime djevojčice
Paris Hilton po drugi put postala mama: Otkrila je i ime djevojčice

Paris Hilton po drugi put postala mama:
Otkrila je i ime djevojčice

Jedanaest mjeseci nakon što je postala majka prvi put, Paris Hilton objavila je na društvenim mrežama da je dobila drugo dijete. Ovog puta, to je djevojčica kojoj je Paris dala neobično ime – London.

Mama dvoje djece

Paris je iznenadila ranije ove godine kada je podijelila prve fotografije svog sina Phoenixa. Tada je otkrila da je dijete sa suprugom Carterom Reumom dobila uz pomoć surogat majke. Tako je i ovog puta kćer London na svijet donijela surogat majka. Paris je otkrila u istoj objavi da je za svoju “princezu” ime odabrala još prije deset godina. Time je ona postala i prava nasljednica Amerikanke, čije ime također aludira na europsku prijestolnicu – što zasigurno nije slučajnost.

Paris je također objavila video na TikToku u kojem se može vidjeti kako dijeli uzbudljive vijesti sa svojim nećakom i nećakom. Kao odgovor na komentar pratitelja, Hilton je potvrdila da je njena kći stigla na svijet, napisavši: “Moja princeza je stigla!!”

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound - ParisHilton

Paris je nasljednica carstva Hilton, a prvi put je postala majka u 42. godini života, nakon što se 2021. godine udala za partnera Cartera Reuma.

Foto: Instagram (@parishilton), Profimedia

Učitati još
Zatvori