Journal Pets: Ovaj par je izgradio preslatki, minijaturni muzej umjetnosti za svoje gerbile

Journal Pets: Ovaj par je izgradio preslatki, minijaturni muzej umjetnosti za svoje gerbile

https://www.instagram.com/p/B-tr9NNgqJ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Socijalno distanciranje mnogima od nas ostavlja puno dodatnog slobodnog vremena. Neki su se počeli baviti kuhanjem, drugi su razvili nove hobije, a za jedan bračni par iz Londona je to što su zaglavili kod kuće rezultiralo izgradnjom malenog muzeja umjetnosti za njihove ljubimce koji se zovu Pandoro i Tiramisù. Filippo Lorenzin, inače kustos u londonskom muzeju Victoria and Albert, i njegova djevojka, umjetnica Marianna Benetti, proveli su jednu lijenu nedjelju pažljivo izrađujući nevjerojatno detaljnu, minijaturnu galeriju od kartona, papira i drveta. To im je bio tek 14. dan u izolaciji.

Pandoro i Tiramisù imaju samo najbolja umjetnička djela

Ovaj umjetnički par očito je proveo puno vremena planirajući izgled muzeja za svoje ljubimce gerbile te razmišljajući o umjetničkim djelima koja će izložiti u njemu. Oni vole muzeje, a kada posjećuju galerije, uvijek uživaju u izloženim radovima, ali i razmišljaju o majstorstvu koje je potrebno da ih se na određeni način prezentira posjetiteljima.

Na otvorenju ove jedinstvene izložbe predstavljene su gerbil verzije poznatih umjetnina, uključujući djela pod nazivom Djevojka s bisernom naušnicom i Vrisak. U minijaturnom muzeju nalaze se čak i male kartonske klupe i znak na kojem piše: „Molimo, nemojte žvakati“. Dva simpatična gerbila uživala su u svom privatnom gledanju ekskluzivnog showa. Ovaj minijaturni muzej postao je viralan čim je objavljen na Instagramu, a u nastavku možete vidjeti kako je izgledala muzejska tura Pandora i Tiramisùa.

https://www.instagram.com/p/B_Cxg3igzr4/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-pNuBXgQQO/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-sWzUcgwzd/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-pNJwOgr_0/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori