Američke palačinke u Samoboru

pancakefactory6

Val otvaranja palačinkarnica zahvatio je i Samobor, a svi izletnici su osim kremšnita dobili još jedan razlog zašto se za vikend ‘zaletiti’ do obližnjeg grada. Ako još niste, sada možete isprobati i američke palačinke u Pancake Factoryju, novom mjestu za slatkoljupce na adresi Ferde Livadića 1, koje nudi i više od toga.

Američke palačinke nemamo prilike isprobavati na puno mjesta, deblje, gušće i zasitnije klasično se služe s maslacem i javorovim sirupom, ali ovdje će se moći degustirati u raznim dekadentnim varijantama. No u ponudi su i one po klasičnom receptu s Nutellom, marmeladom i drugim dodacima po izboru, proteinske palačinke, tost sendviči, omleti, shakeovi i slično.

pancakefactory3

Neizostavna je i fina kava, koju ovdje donosi mala zagrebačka pržionica Lively Roasters Co. uz koju su doručak ili snack kasnije u danu kompletirani, a možete ju isprobati i uz neku od aroma.

Pancake Factory svoja je vrata otvorio 10. rujna i sudeći po komentarima ovo je mjesto vrijedno posjeta kad se nađete u Samoboru. Pratite ih na Facebook stranici.

pancakefactory4

pancakefactory2

pancakefactory1

pancakefactory5

D.Č.

Foto: Pancake Factory

0