Vrijedna humanitarna akcija povodom Međunarodnoga dana zagrljaja

Vrijedna humanitarna akcija povodom
Međunarodnoga dana zagrljaja

Pampers_FB_zagrlite_i_podrzite

Dodir koji život znači

Pampers® i UNICEF udružuju snage kako bi zajedničkom akcijom Dodir koji život znači pomogli opremiti odjele neonatologije u osam hrvatskih gradova. Zagrljaj je jedan od najljepših oblika dodira, a Pampers zna koliko je dodir važan već od prvog dana života. Pedijatrijska istraživanja potvrdila su da rani kontakt koža-na-kožu potiče razvoj i napredak prijevremeno rođenih beba te tako pomaže njihovu bržem oporavku. Stoga želimo poboljšati uvjete na neonatološkim odjelima u Hrvatskoj da bismo svim prijevremeno rođenim bebama osigurali nježan roditeljski dodir koji život znači.

Povodom Međunarodnoga dana zagrljaja 21. siječnja svaki ćemo zagrljaj pretvoriti u 1 kunu donacije za opremanje neonatoloških odjela intenzivne skrbi diljem Hrvatske. Kako se uključiti? U subotu 20. siječnja 2018. od 9i 30 do 15i 30 sati potražite predstavnice akcije u centru Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Zadra, Varaždina, Pule i Slavonskog Broda. Fotografirat će se zagrljaji građana i, uz njihovu suglasnost, fotografije će se objaviti na Pampersovoj Facebook stranici. Ukupni iznos donacije u kunama bit će jednak broju objavljenih fotografija zagrljaja te će ga Pampers u cijelosti donirati za opremanje neonatoloških odjela diljem Hrvatske.

logo_fin

1 zagrljaj = 1 kuna donacije

U akciju se od 20. siječnja do 28. veljače 2018. možete uključiti i preko Facebooka – dodate li poseban okvir Pampers dodir na svoju profilnu sliku, Pampers će u vaše ime donirati još 1 kunu. Pokažite svima koliko je dodir važan.

1 okvir na profilnoj = 1 kuna donacije

U akciju će se uključiti i brojne poznate osobe. Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović, Mirna Medaković Stepinac, Petra Kurtela samo su neke od njih. Za svaku podijeljenu sliku i preuzeti digitalni okvir u razdoblju od 20. siječnja do 28. veljače 2018. Procter&Gamble podržava UNICEF s 1 kn za opremanje 12 neonatoloških odjela u Hrvatskoj, do iznosa od 450.000 kn. UNICEF ne podupire nijedan proizvod ili marku. Više informacija na pampers.com.hr.

Učitati još
Zatvori