Ovako je izgledao Journal.hr Garden Party s kojim smo dočekali ljeto

Ovako je izgledao Journal.hr Garden Party
s kojim smo dočekali ljeto

Sinoć smo drugu godinu zaredom u revijalnom tonu dočekali prve ljetne dane na Journal.hr Welcome Summer partyju. No, osim obilježavanja još jedne uspješne godine, ovaj tulum je prije svega bio poseban po svojoj lokaciji. Smješten je bio u tajni vrt u strogom centru Zagreba koji je sa suradnicima predvođenima agencijom Alert pretvoren u pravu malu atmosferičnu oazu dobrog raspoloženja, finih zalogaja, osvježavajućih pića i odlične glazbe.

Journal.hr Garden Party

Brojne poznate dočekala je prava ljetna priča. Rascvjetane hortenzije i krošnje stabala ukrašene lampicama, dobile su zeleno pojačanje u obliku biljaka iz Iris MBM vrtnog centra. Velike teglenice ukrasile su i naš wall te ga pretvorile u urbanu džunglu, ali i odličnu pozadinu za sve fotke večeri. Već na ulazu sve nas je šarmirao Rosato Mio, slatki ružičasti pjenušavi spritz, a uz njega su barmeni na licu mjesta miksali nezaobilazni Beefeater Gin&Tonic te Absolut vodka koktel s limunom i bazgom. Čaša vina Vezak, Cedevita Chia ili ledena Kala i Kalnička voda gasili su žeđ u ovu toplu ljetnu večer.

Hyundai Kona, proglašen automobilom godine za 2018. godinu, zauzeo je posebno mjesto u dvorištu nakon što su se Iva Radić i brojni uzvanici njime dovezli na party. Ova se nagrada dodjeljuje automobilima za unošenje revolucionarnih rješenja i noviteta u autoindustriju, a ističu se i dizajnom, tehnologijom te inovativnošću.

Nakon ulaska u ograđeni tajni vrt goste je dočekala magična priča – lounge corneri uređeni za maksimalno uživanje. Jedan kutak bio je oličenje boho stila gdje su uzvanici mogli sjesti na mekane jastučiće, poslužiti se vjenčićima za odličnu fotku ili posegnuti za Kaptol Boutique Cinema kokicama te uživati u atmosferi, dugačak stol ukrašen cvijećem, svijećama i s posluženim voćem bio je omiljeno mjesto okupljanja, a Jysk kutak bio je idealan za odmaranje u trendi vrtnim stolcima.

Recept za dobru zabavu

Odlične hrane nije nedostajalo, a za to se pobrinuo Mastercard. Burger od tune, sporo pečena janjetina, prženi inćuni, orzotto od sipe, salata od hobotnice, samo su neke od delicija koji su se obliku malih zalogaja našli u rukama gostiju. Zasladili smo se desertima na slatkom stolu koji su nestali u trenu.

Poseban kutak bio je rezerviran za IQOS gdje su se pušači mogli upoznati s ovim zanimljivim proizvodom koji se na licu mjesta mogao kupiti. IQOS omogućuje inovativni način korištenja duhana – za razliku od cigareta gdje duhan gori, on grije duhan.

Pozitivnu ljetnu atmosferu dodatno je začinio nastup Vlahe Arbulića koji je sa svojim bendom otpjevao nekoliko covera, ali i svojih autorskih pjesama, uključujući i nedavno objavljen treći singl.

A kako je ovaj garden party izgledao? Ugođaj donosimo u nastavku i zahvaljujemo svima koji su omogućili njegovo ostvarenje te nas podržali dobrim raspoloženjem…

Antonija Stupar Jurkin

Iris Petrač

Judita Franković i Nina Mia Čikeš

Jasmina Bagarić, Marija Bišćan, Damira Katarina Milićević, Tihana Dvojković

Marko Tolja, Bojana Gregorić, Daniela Trbović i Nataša Trbović

Korana Gvozdić i Sanja Agić

Dino Marić i Ivan Alduk

Mia Matić, Rita Rumora i Nika Matić

Hrvoje Ratkić i Branka Krstulović

Maja Vračarić i Tea Bulić

Bojana Gregorić i Slavko Sobin

Simona Antonović i Iva Biondić

Petra Kurtela i Sagan Vienna

Komunikacijski laboratorij

Branka Krstulović

Kristina Krepela

Vlaho Arbulić

Vanda Barišić i Tatjana Dragović

Damira Katarina Miličević

Ines Preindl i Mirjana Mikulec

Nina Anić i Nina Blečić

Davor Grgin i Korana Gvozdić

Slavko Sobin

Aranka Paštrović i Branka Krstulović

Kristina Bradač i Iva Radić

Mirjana Petković

Kristina Krepela

Ana Pavlović i Nina Remenar

Ivan Friščić i Ana Maria Ricov

Nina Mia Čikeš

Marija Klišanin

Mia Kovačić

Sementa Rajhard

Tajana Knez

Tija Malik

Jure Perišić i Marijana Ćelić

Ivana Mišerić

Lucijana Radman i Alma Pavetić

 

Zoran Škrobonja

Ana Maras Harmander

Rajna Raguž

Dora Toljan

Foto: Sanja Jagatić, Mario Poje, Ino Zeljak

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Welcome Summer partyja 2018. godine: Pernod Ricard Hrvatska, Mastercard, Hyundai Hrvatska, Badel 1862 i Vina Vezak, Iris MBM Vrtni Centar, Jysk, voda Kala i Kalnička, Cedevita, Mibe Pharmaceuticals i Blitz Cinestar (Kaptol Boutique Cinema).

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr Goody boxu: Orbico Beauty, L’Oreal, Keune, La Roche Posay, Saponia, Melem, Moja Oaza, Školska knjiga, Naklada Ljevak, Juicy, Beiersdorf Hrvatska, Olival, Promands, Parfumerije Douglas, Heraldi, Electrolux, Tim Dent Miličić, Beauty centar Bambina, Biotrening centar i Nutrilife, Mibe, Kazalište Komedija i Kazalište Gavella.

Puno hvala i agenciji Alert koja je organizirala cijeli event.

Učitati još
Zatvori