Ovako izgleda IKEA blagdanska kolekcija

Ako sami još ne razmišljate da se bliži blagdanska sezona, dućani s kućanskom opremom toga su itekako svjesni. Iz izloga već vire razni ukrasi, Djedovi Božićnjaci, crvena i zlatna boja, kuglice i slično, kupce se mami na rani shopping i polako stvara ono praznično raspoloženje koje jedva čekamo zimi i kojem je teško odoljeti.

ikeablagdani17

IKEA je također predstavila svoj blagdanski katalog s komadima koji će od listopada biti dostupni u svim trgovinama za one koji svoje slavlje planiraju mnogo ranije. Kao i prošle godine, u kolekciju su uključene velike zlatne, crvene i bijele zvijezde za koje se pokazalo kako su ukras s kojim se postiže uistinu efektan dojam. Uz to, ove sezone IKEA predstavlja druge predmete sa zvjezdastim motivima, kao što su visilice i stolne lampice koje mogu poslužiti kao netradicionalni adventski vjenčić.

ikeablagdani5

Osim toga, svoj dom moći ćete ukrasiti raznim vjenčićima i girlandama složenim od kuglica, pompona, dijamantnih oblika i zvonaca, a posebno će upečatljivo izgledati izvješeni u dijelovima doma koje obično zanemarujemo dok kitimo.

ikeablagdani15

ikeablagdani2

Svi dijelovi doma podjednako su uključeni u blagdansku kolekciju tako da za dnevnu i spavaću sobu možete odabrati posteljinu i dekice s nordijskim motivima, čarapice za poklone, svijećnjake, lampione i slično, a možete i birati između raznih stilova te sve uklopiti u svoj interijer.

ikeablagdani18

ikeablagdani19

IKEA je za ovu blagdansku sezonu pripremila i brojne kuhinjske predmete, kao i one za dekoraciju stola – kutije i modle za kekse, čaše, zdjelice, tanjure i slično što znači da će probrane delicije prekrasno izgledati kad ih ponudite ukućanima i gostima. Na fotografijama razgledajte cijelu blagdansku kolekciju i inspirirajte se za uređenje svog doma ove godine, a ako želite vidjeti što sve možete naći u robnoj kući IKEA Hrvatska posjetite njene službene stranice.

ikeablagdani16

ikeablagdani7

ikeablagdani8

ikeablagdani10

ikeablagdani12

ikeablagdani1

ikeablagdani4

Foto: IKEA

0