Otvorenje zabavnog parka Napuhanko uz ludu zabavu poznatih Hrvatica

Dječji smijeh, puno zabave, razigrani roditelji i dobra atmosfera, obilježili su otvorenje zabavnog parka «Napuhanko» na istočnoj strani Zagrebačkog Velesajma. Napuhanko će po svemu viđenom biti omiljeno okupljalište djece svih uzrasta, ali i svih onih željnih novih avantura kojima je igranje nezaobilazni dio dana. Lijepo uređen prostor, bogat sadržaj, ali i napuhanci koji do sada nisu viđeni u Zagrebu najbolja su pozivnica za sve koji traže drugačiji vid zabave i koji žele kvalitetno provesti vrijeme sa svojom djecom.

Iva, Kristina i Lana oduševljeno isprobale napuhance

Priliku da se nakratko vrate u dane svoga odrastanja nisu propustile ni Iva Radić, Kristina Sajko, Kristina Bradač i Lana Klingor Mihić, koje su s oduševljenjem isprobale napuhance, i uz smijeh uživale u igri i bezbrižnoj zabavi. Nakon kratkih «nadmetanja» igru su zamijenile odmorom, a njihove pozicije zauzela su njihova djeca, uživajući u novootkrivenim čarima napuhanaca i različitim mogućnostima koje je nudio svaki od njih.

Kristina Bradac i Iva Radić

Napuhani traktori, dvorci, gusarski brodovi, sportska igrališta, bungee izazovi, tobogani samo su dio sadržaja koji se nudi u ovom zanimljivom parku, a s vremenom će se širiti broj napuhanaca, što će svakako biti dodatni poticaj mnogima da djeci omoguće jedinstvenu zabavu. Nema sumnje da će Napuhanko vrlo brzo postati omiljeno «igralište» u gradu, kako za djecu koja će imati priliku uživati u novim izazovima, ali i roditeljima koji će bezbrižno moći uživati u igri svoje djece.

Helena Štedul i Lana Klingor Mihić

Kristina Sajko

Chill zona usred parka Napuhanko

Osim fun zone, u prostoru parka Napuhanko nalazi se i chill zona sa kafićem i velikom terasom, a posebno je atraktivan dio u hladu drveća sa ležaljkama za opuštanje. Uskoro će čitavu priču nadopuniti i posebna piknik zona sa nekoliko roštilja koje će posjetitelji moći slobodno koristiti.

Vjerujemo da će Napuhanko uz sve što pruža postati omiljeno mjesto za proslave dječjih rođendana, te obiteljskih i prijateljskih druženja na otvorenom.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

0