Otkrijte “smart buy” automobile modernog doba

Otkrijte “smart buy”
automobile modernog doba

gustavo-spindula-189471 (1)

Svako razmišljanje, a i planiranje, kupnje novog vozila obično kreće od pregledavanja novih vozila na tržištu prema vašim potrebama koje trebate zadovoljiti.

Rabljeni automobili su smart buy modernog doba

Lagano rabljeno vozilo zapravo je najbolja opcija kupnje zbog nekoliko ključnih faktora, ali samo ako dolazi od provjerenog i sigurnog prodavača. Radi se o gotovo pa novom automobilu, a po mnogo pristupačnijoj cijeni nego što biste platili taj isti da ste prvi vlasnik. Zapravo se najčešće radi o vozilima koja su bila minimalno korištena i samim time dovoljno upoznata sa svim prednostima i manama.

Povoljnija cijena vozila možda je najistaknutiji faktor jer za mnogo manje novaca možete kupiti auto koje inače, izlazi iz vaših financijskih okvira i mogućnosti. Jako često o takvom automobilu možete samo maštati, a još češće se dešava da se kupci barem malo preračunaju i odluče se na kupnju vozila koje na kraju teže otplaćuju. U tom smislu kupnja rabljenog vozila je zapravo pravi smart buy odabir jer ćete lakše do prestižnijeg vozila, provjerenih karakteristika, a s mnogo manjim troškom. Vozilo je odmah dostupno, što je naravno jako bitno jer želimo čim prije uskočiti u njega a ne nestrpljivo ga čekati još mjesecima.

Smart Buy možda ipak najviše dolazi do izraza kada usporedite kakve sve automobila možete na ovaj način kupiti. U ponudi Viatora nalaze se automobili koji će zadovoljiti ama baš svaku potrebu: Opel, Smart, Suzuki, Peugeot, Renault, Audi, BMW i Mercedes brenda, a tu je i više od 1000 trenutno dostupnih automobila u ponudi pa doista možete sigurno naći baš ono vozilo koje odgovara vašim potrebama i budgetu.

Bilo da se radi o automobilu koji vam je potreban za gradsku vožnju, onaj velikog putničkog i prtljažnog prostora za obiteljske vožnje ili onaj za terensku vožnju, ili pak želite nešto luksuzniji automobil, a svi su atraktivni modeli u automatic i varijanti s mjenačem, s iznimnim dizajnom i iznimno atraktivnim izgledom.

ivana-cajina-398574

Uzevši financijski faktor kupnje u obzir, imajte na umu da svaki kupljeni, posve novi automobil nakon tri godine vožnje, nevezano vozite li ga svakodnevno na posao, povremeno tijekom tjedna ili ga čak cjelodnevno koristite sedam dana u tjednu, da to isto vozilo nakon tri godine vlasništva ne može vrijediti više od 60% svoje originalne vrijednosti.

Radi se o statistici koja je neumoljiva i pomalo okrutna. I zato je upravo ovo smart buy opcija, jer vi plaćate tu nižu cijenu, a dobivate gotovo pa novi automobile uz garancije. A nije za zanemariti da osim stručne pomoći u odabiru automobila, dobivate na jednom mjestu i pomoć oko rješavanja financijskih uvjeta, osiguranja, registracije vozila. Ovako ćete se rriješiti i  onog manje lijepog i napornog dijela posla pri kupnji automobila.

Troškovi i trajanje automobila

Također morate imati na umu da automobil dolazi uz svakodnevne i godišnje troškove, od parkiranja, servisa, zimskih guma pa do godišnje registracije. Tako da ćete sigurno morati posegnuti u onaj dio budgeta koji ste s kupnjom gotovo novog automobila u Viatoru uštedjeli.

Suprotno ustaljenom mišljenju da se danas proizvode stvari kako bi trajale kraće, u automobilskoj industriji slučaj je upravo obrnut. Auti koji se danas proizvode napravljeni su od najlakših, najotpornijih materijala tako da je njega i održavanje iznimno laganu u odnosu na svega pet ili deset godina unazad.

Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz C cabrio

Prednosti kupnje rabljenog automobila

Sve prednosti kupnje rabljenog automobila možda je ipak najbolje vidjeti nabrojena na jednom mjestu, niže donosimo one najvažnije:

 • Rabljena vozila već od 4 mjeseca starosti vozila
 • Provjerena prošlost vozila
 • Uvid u servisne podatke vozila
 • Niska kilometraža na vozilima
 • Garancija točne kilometraže (bez rizika kupnje vozilaza kojeg nemate uvid u točno stanje prijeđenih kilometara )
 • Vozila sa jamstvom proizvođača
 • Vozila imaju dodatno jamstvo Viatora
 • Viator prodajni savjetnici samostalno rješavaju financiranje prema bankama i leasing društvima
 • Ovisno o načinima kupnje, savjetovat ćemo Vas kako ostvariti maksimalna prava s aspekta poreznog tretmana vozila
 • Odmah dostupna vozila za probnu vožnju
 • Za svakog kupca koji dovede dodatnog kupca odobrava se vaučer koji se može koristiti u Viator servisu VB auto

Upravo takve mogućnosti ima Viator sa svojih preko tisuću odmah dostupnih vozila različitih marki i modela. Izbor je stvarno veliki tako da možete birati auto prema svom lifestyleu. Svako takvo vozilo dolazi u paketu s već plaćenom registracijom i porezom na cestovna motorna vozila. I rabljeni automobil star već od samo četiri mjeseca, a koji ćete kupiti na ovaj način zapravo će biti gotovo nov, zadovoljavat će sve vaše potrebe, čak i onu za prestižem, a i trajat će dulje.

Upravo je u ožujku još dostupan najveći izbor vozila tako da je sada najbolje vrijeme za kupnju takvih automobila jer je ponuda najveća (više od 1000 dostupnih vozila), no ukoliko imate svoju tvrtku, s obzirom na nove pogodnosti koje su stupile od 1. siječnja na snagu, gdje je ovakva kupnja 50% porezno priznat trošak, to čini doista super priliku za smart buy. Za mnogo manje novaca dobit ćete jedan stvarno odličan paket s automobilom koji vam inače možda nije dostupan. Za pregled vozila i probnu vožnju svi zainteresirani mogu se direktno javiti na broj 099 634 9251 i posjetiti viator-auto.hr.

Mercedes-Benz V-Class

Mercedes-Benz V-Class

Mercedes-Benz GLC Class C/X253

Mercedes-Benz GLC Class C/X253

Opel Insignia

Opel Insignia

Mercedes Benz E klasa

Mercedes Benz E klasa

Mokka

Mokka

Smart

Smart

 

Učitati još
Zatvori