Originalni predmeti za domaćinstvo hrvatske kiparice

Tea Radić je mlada hrvatska umjetnica koja svoju inspiraciju crpi iz prirode.  Njezini ručno napravljeni predmeti od keramike, iako posve funkcionalni, ističu se svojom dekorativnošću. Iznimno dopadljivi učinit će svaki prostor ljepšim i zanimljivijim.

terra 1

terra 2

Od daski za rezanje, žlica, raznih posudica i šalica za kavu ili čaj, ovi predmeti svaku radnju čine ljepšom i posebnom. Tako će svako ispijanje kave ili čaja, pripremanja hrane, grickalica i narezaka za prijatelje postati jedinstveno obogaćeno ovim izuzetnim predmetima koji trenutak njihove uporabe čine ritualnim i posebnim.

terra 3

terra 4

Svaki komad je posebno dizajniran i ručno napravljen u njezinom studiju, kako Tea ističe – ‘s pažnjom, ljubavlju i strašću’. Ne postoje dva ista komada, čime se još više ističe njihova jedinstvenost.

terra 5

terra 6

Tea Radić diplomirala je kiparstvo na Umjetničkoj akademiji u Splitu te svoju kiparsku osobnost unosi prilikom stvaranja ovih divnih uporabnih predmeta za domaćinstvo tako da ih doživljavamo i kao mala umjetnička djela, kipove u kućanstvu.

terra 7

terra 8

Ako vas zanima kako možete kupiti njezine radove i što još umjetnica izrađuje posjetite njezinu Facebook stranicu.

terra 9

terra 10

terra 11

terra 12

terra 14

terra 15

terra 16

terra 17

terra 18

terra 19

terra 20

terra 21

terra 22

terra 23

terra 24

terra 25

terra 26

terra 13

0