Journal adventski kalendar: OPPO Reno7 Lite 5G mobitel
Journal adventski kalendar: OPPO Reno7 Lite 5G mobitel

Journal adventski kalendar: OPPO
Reno7 Lite 5G mobitel

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x OPPO

OPPO Reno7 Lite 5G koristi glavnu kameru visoke rezolucije od 64 MP, makro kameru od 2 MP, dubinsku kameru od 2 MP i prednju kameru od 16 MP. Uz to, tu su i brojne inovativne značajke kao što su: Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Colour Portrait i Portrait Retouching. Dostupan je u dvije nove boje (Rainbow Spectrum i Cosmic Black). Funkcija Dual Orbit Lights prvi se put koristi u Reno7 Lite 5G: kada se aktivira, dvije glavne kamere na stražnjoj strani uređaja osvijetljene su na takav način da izgledaju kao dva prstena koja se “spuštaju” s noćnog neba. Dolazi s 8 GB RAM-a i 128 GB ROM-a te certifikatom TÜV SÜD za ispravan rad uređaja tijekom 36 mjeseci.

Journal x OPPO adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s OPPO Reno7 Lite 5G  mobitel, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @oppomobilehr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 1. siječnja 2023. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @zivkovic__valentina – čestitike!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori