Novo-staro kupalište u Opatiji

Novo-staro kupalište u Opatiji

Opatija

Prije dvije godine kupalište Lido u Opatiji dočekalo je sezonu u novom, glamuroznom ruhu. Lido Bevanda Beach Resort napravljen je po uzoru na svjetske destinacije. Prostire se na 5000 četvornih metara preuređene plaže Lido i osigurava sve što vam je potrebno za ugodan odmor, od ležaljki, gastro usluge i glazbene pozadine.

Opatija

Opatija dobila novo-staro kupalište

Sada je došao red na još jednu opatijsku lokaciju. Plato ispred Ville Angioline nekad je bilo neprežaljeno kupalište koje je izgorilo u požaru 1989. godine. Zahvaljujući investitoru Zoranu Maržiću koji je predstavio i novi Lido, ove je godine zasluženo preuređeno u duhu originala.

Replika drvenih kabina daje retro osjećaj, ali usluga će biti prilagođena modernom posjetitelju. Drveni paviljon sastoji se od prizemlja, kata i terase. U prizemlju su garderobe i kupalište, dok se na ostalim razinama prostiru sunčalište, terasa, uskoro bar i wellness sadržaji.

Opatija

Lido Bevanda Beach Resort integrirat će se s novom plažom i tako će se dobiti zona vodenih sportova za sve goste.

Pisali smo nedavno o preuređenom hotelu Milenij. Opatija je ovim samo dodatno potvrdila da je morate posjetiti čim prije.

Foto: Journal.hr

Učitati još
Zatvori