Online dnevnik kao suvenir s putovanja

Online dnevnik kao suvenir s putovanja

travel-diaries-1

Putovanje, ma koliko god kratko trajalo, promijenit će vaše poglede na svijet. No nakon povratka u dnevnu rutinu svi doživljaji počinju polako blijediti – i to je ono što treba spriječiti. Fizički suveniri podsjetit će vas na daleku destinaciju, ali vašim riječima ispisani utisci, sjećanja i anegdote ostavljaju daleko jači dojam. Dnevnik putovanja, ako ste uporni u ispisivanju njegovih redaka, može postati jedan od najljepših suvenira. I najdugovječniji ako ga prenesete u online oblik uz pomoć aplikacije.

travel-diaries-3

Jedna od takvih aplikacija zove se Travel Diaries, originalno iz Nizozemske, no nedavno je postala dostupna i engleskom govornom području. Besplatno se može koristiti za upload svih fotografija i teksta, slaganje kolaža, formiranje vlastitog kreativnog projekta koji će obilježiti jedno putovanje, pogotovo ako je ono bilo duže. Nakon što ste kreirali svoj dnevnik možete ga zadržati privatnim, objaviti na stranici ili čak isprintati i uvezati u obliku knjige.

Kako Travel Diaries izgleda provjerite na službenoj stranici i prisjetite se nekog putovanja koje bi mogli ovako ovjekovječiti.

travel-diaries-2

Foto: Travel Diaries, Unsplash

Učitati još
Zatvori