Tradicionalno vjenčanje bivše Miss Universe koje odiše raskoši i elegancijom
Tradicionalno vjenčanje bivše Miss Universe koje odiše raskoši i elegancijom

Tradicionalno vjenčanje bivše Miss Universe
koje odiše raskoši i elegancijom

Bivša Miss Universe Olivia Culpo i NFL zvijezda Christian McCaffrey vjenčali su se u subotu 29. lipnja na Rhode Islandu u raskošnom hotelu Ocean House.

Njihov vjenčani vikend započeo je intimnim večerama s njihovim obiteljima i ostalim uzvanicima na travnjaku Ocean Housea, koji su pretvorili u vrt u stilu obale Amalfija. Tradicionalna ceremonija održala se u 150 godina staroj kapelici u Watch Hillu, Nakon ceremonije gosti su ušli u šator kroz cvjetni luk ukrašen ružama, božurima, ranunkulusima i hortenzijama gdje se zabava nastavila do dugo u noć.

Dolce&Gabbana vjenčanice

Bivša Miss Universe također je podijelila detalje iza kulisa svog skromnog vjenčanog izgleda za svoj veliki dan. Njezina custom made vjenčanica s potpisom Dolce&Gabbana brenda imala je siluetu balske haljine sa spuštenim strukom, dugim rukavima i okruglim izrezom. Vjenčanicu je uparila s čipkastim, dugačkim velom i De Beers dijamantnim naušnicama. Nakon ceremonije, Olivia se presvukla u još jednu custom made Dolce & Gabbana haljinu – dizajn s otvorenim ramenima i visokim strukom s ručno rađenim svilenim cvijetom na dekolteu. Kasnije tijekom noći napravila je još jednu promjenu garderobe, odjenuvši svileni bodi s mini suknjom koji su bili ukrašeni cvjetovima od organze.

Učitati još
Zatvori