Održana je deveta trogirska regata čije su nas fotografije oduševile

Održana je deveta trogirska regata čije
su nas fotografije oduševile

Prošlog vikenda održano je deveto izdanje trogirske regate koja nas je iznenadila kako novim, osvježenim vizualima tako i bogatim programom i senzacionalnim fotografijama. Pobjedu je odnio brod Fatamorgana 2 s kormilarom Matom Arapovom, a na pobjedničkom postolju našao se i brod na kojem je član posade bio pjevač Damir Kedžo.

Trogirska regata u organizaciji Jedriličarskog Kluba “Trogir” održala se ovog vikenda u trogirskom akvatoriju a lijepo vrijeme pomalo i neadekvatno za jedrenje omogućilo je vrhunski užitak kako natjecateljima, tako i građanima i posjetiteljima regate. Ukupnu pobjedu odnio je brod Fatamorgana 2 kormilara Mate Arapova, na drugom mjestu našao se brod Mataran 32 s kormilarom Ivom Matićem, dok je treće mjesto pripalo brodu Otto e Mezzo. Kuriozitet je da se na četvrtom mjestu našao brod Tutta Trieste 2 kormilara Fabijanka Biočića u čijoj se posadi našao i poznati pjevač Damir Kedžo.

Bogat sadržaj regate u tri dana oživio je post-sezonski vikend u Trogiru. Tako je u subotu u suradnji s poznatim festivalskim brandom KulaKula održan i koncert pop dvojca Kuzma & Shaka Zulu koji su oduševili trogirsku publiku.

Trogirska regata sve više se sadržajem i organizacijom nameće kao nezaobilazan sadržaj za ljubitelje nautike i nautičkog turizma a organizatori za iduću godinu najavljuju još veći pomak u organizaciji kao i novitete u rutama, programu i sadržaju.

Foto: Marino Zeljković, Joško Herceg

Učitati još
Zatvori