Odlična nova zagrebačka turistička ponuda

Odlična nova zagrebačka
turistička ponuda

Zagreb, Gradec

Zagreb, Gradec

Posljednjih godina svjedoci smo nezaustavljivom rastu turizma u Zagrebu. Probudile su se sve kulturne institucije, noćni život buja, posebno ljeti, a turistička ponuda bogatija je nego ikada – od gastronomske scene pa da raznih, mnogobrojnih festivala koji se cijele godine održavaju u Zagrebu. Ovogodišnji Advent pokazao je koliko zapravo Zagreb živi.

Neminovno je da stručnjaci pokušavaju združiti neke od ponuda te omogućiti svim posjetiteljima i gostima što bolje uvjete boravka. Iz tog razloga osmišljena je Zagreb Crad turistička kartica kojom posjetitelji i turisti grada Zagreba ostvaruju besplatnu vožnju gradskim prijevozom i nezaobilaznom gradskom atrakcijom Uspinjačom te potpuno besplatan ulazak u četiri prestižna gradska muzeja – Muzej suvremene umjetnosti, Muzej za umjetnost i obrt, Muzej prekinutih veza, Muzej grada Zagreba, na vidikovac Zagreb Eye i u Zoološki vrt. Također, turističkom karticom ostvaruju se razni popusti i pogodnosti za korištenje raznih turističkih usluga, kao i dućane i restorane, njih preko 70.

Lenucijeva potkova Zagreb

Muzej za umjetnost i obrt i Glazbena akademija

Zagreb Card dostupan je turistima u dvije varijante, u trajanju 24 sata po cijeni od 98 kn i u trajanju od 72 sata po cijeni od 135 kuna. Kupljene kartice mogu se preuzeti u Turističkom informativnom centru ( TIC ) na Trgu bana J. Jelačića, dok popis svih pogodnosti i partnera koji su uključeni u program pogodnosti za posjetitelje i turiste možete saznati na linku. Za sve novosti pratite Facebook stranicu.

Muzej suvremene umjetnosti

Foto: Zagreb Card, Davor Rostuhar, Muzej suvremene umjetnosti

Učitati još
Zatvori