Odlična humanitarna akcija mlade hrvatske ilustratorice

Već smo pisali o ilustracijama Hane Tintor, studentice dizajna pri Arhitektonskim fakultetu u Zagrebu. Oduševila nas je svojim pristupom ilustraciji, ili kako ih ona voli nazivati – umovina na papirima. Hana ima novi projekt humanitarnog karaktera što želimo podržati.

pas3 post

Hana je odlučila svoje ilustracije prodati po iznimno povoljnoj cijeni od 50 kuna te svu zaradu donirati sloništu za životinje Prijatelji Čakovec koji je trenutno u iznimno lošoj situaciji. Primorani su zatvoriti svoja vrata ostalim psima kojima je potrebna pomoć, sklonište se trenutno brine o više od 350 pasa, a imaju kapacitet za njih 200. Imaju na skrbi više od 80 štenaca kojima je potrebna medicinska pomoć za koju trenutno nemaju financijskih sredstava. Sklonište je pred kolapsom zbog manjka prostora, hrane, lijekova te je bilo kakva pomoć dobrodošla.

pas4 post

Ilustratorica je odlučila pomoći skloništu tako da svatko može po simboličnoj cijeni naručiti ilustraciju koja zorno prikazuje sve zgode i nezgode te humorističnu stranu života s kućnim ljubimcem. Povodom ove akcije možete imati i dio njezinih ‘umovina na papiru’ te barem malo pomoći volonterima i njihovim štićenicima, jednom od 6 ‘no kill’ azila u Hrvatskoj.

pas5 post

Za više informacija o azilu i kako im pomoći informirajte se na Facebook stranici, dok radove ove plemenite mlade ilustratorice možete vidjeti na njezinom Behance profilu.

pas2 post

pas1 post

pas6 post

0