Odabran najljepši izlog zagrebačkog Adventa

Zagreb se već par tjedana šareni od adventskih ukrasa koji zajedno kreiraju najljepšu čaroliju u gradu. Šetnja centrom otkrit će mnoge zanimljive točke, od onih uobičajenih na gradskim trgovima i najpoznatijim ulicama, do onih malo skrivenijih, koji čarobnu božićnu priču pričaju kroz svoje izloge.

Magnolia božićni izlog

I ove su se godine brendovi potrudili te izloge svojih trgovina, slastičarnica, cvjećarnica posebno pripremili za najljepšu sezonu. Od izloga Jasmina i lutkice, Šekoranjine Cvjetne galerije, ELFS modne blagdanske priče, kafića Finjak i drugih, svatko je smislio sebi svojstven koncept, najbolje predstavio brend u blagdansko doba te razveselio sve kupce i prolaznike.

Večernji list je na svojim stranicama organizirao odabir najljepšeg zagrebačkog izloga, a prvo mjesto prema odabiru čitatelja odnio je izlog poznate slastičarnice Magnolia slastice. Orašari su odigrali glavnu ulogu u dekoru ovogodišnjeg izloga – pobjeda zapravo ne iznenađuje jer Magnolia iz godine u godinu oduševljava svojim blagdanskim uređenjem. Više o izlozima koji su zauzeli ostala mjesta na ljestvici doznajte na linku.

Izvor: Večernji list
Foto: Žarko Bašić/Pixsell

0