Obožavamo ove domaće brendove za kućne ljubimce

Obožavamo ove domaće brendove
za kućne ljubimce

Svi mi koji imamo kućne ljubimce volimo ih ponekad počastiti nekom dobro ogrlicom, grebalicom ili kaputićem za hladnije dane. Ta brzorastuća svjetska industrija nije zaobišla ni hrvatsku, pa su se brojni kreativci odlučili upravo usmjeriti u to: dizajn različitih predmeta za kućne ljubimce. Mi smo odabrali omiljene nam domaće dizajnerske proizvode koji će voljeti i vaši dlakavi mezimci.

Robowski

Prvi hrvatski brand specijaliziran za dizajn i proizvodnju modernog namještaja za kućne ljubimce, namijenjenog opremanju suvremenih interijera u kojima borave ljubimci. U stvaranje naših proizvoda utkano je jako puno ljubavi, energije i snova. Udobnost za vašeg ljubimca i dizajn koji impresionira, te se savršeno integrira u vaš životni prostor bile su naše misli vodilje, kažu autori. Njihovu ponudu potražite ovdje.

My oh my

My Oh My studio posvećen je dizajniranju i ručnoj izradi dugotrajnih, visokokvalitetnih, višenamjenskih i prilagodljivih kožnih torbi i ostalih kožnih proizvoda od kojih su nam se posebno svidjele pseće ogrlice izrađene od visoko kvalitetne, prirodne, čvrste kože proizvedene na ekološki prihvatljiv način u EU. Njihovu ponudu možete pogledati ovdje.

Kabanica.hr

Počeli su raditi preslatke kabanice za kućne ljubimce prvenstveno iz velike ljubavi prema njima. Vaš pas više neće biti mokar uz ove precool kabanice.

DasPas

DasPas je brend odjeće za pse. I svega onog što je potrebno vašem čupavom prijatelju da bude chic. U centru pozornosti je kvaliteta materijala; sve kabanice i kaputići napravljeni su od vodo i vjetronepropusnih materijala, a dolaze u zanimljivim bojama među kojima četveronožni klijenti biraju onu koja najbolje ističe njihovu osobnost. Svake sezone nastaje i limitirana kolekcija kaputića za sve ljubitelje retro trendova u kojoj prevladavaju samt, vuna i traper, a poneki komad od kariranog materijala uveseljava njuškice s najistančanijim ukusom. Linija modnih dodataka nudi kragne, marame, vrećice za slastice jer priznajte – svaka dobra modna kombinacija završava s dobrim detaljem.

Pawsome stuff

Iza imena PAWSOME stoje dvije entuzijastične inženjerke koje je prije svega spojila ljubav prema životinjama. PAWSOME nastaje kao dizajnerski odgovor na uobličavanje te ljubavi u jedinstven brend koji u sebi objedinjuje moderan dizajn i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Mackooo grebalice

Macko Grebalice su prvi i jedini specijalizirani proizvođači “eco-friendly” opreme za mačke i ostale kućne ljubimce u Hrvatskoj. Specijalizirani su za proizvodnju visokokvalitetnih masivnih grebalica i penjalica za mačke, te su orijentirani i na ostale proizvode poput jastuka, ležajeva za radijator, polica za zid, tunela, soba za mačke, vanjskih prostora za mačke i sl. Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, otporni su na vlagu i dizajnirani su prema potrebama mačaka.

Foto: Facebok, Instagram

Učitati još
Zatvori