Obavite blagdansku kupnju prije blagdanskog ludila

Većina ljudi kreće u blagdansku kupnju ‘5 do 12’, no puno je pametnije i jednostavnije organizirati se na vrijeme i izbjeći ludnicu koja vlada tijekom prosinca u trgovinama. Najbolje je napraviti detaljan popis, na vrijeme razmisliti što će razveseliti vaše najdraže i planirano krenuti u kupovinu sitnica koje će uljepšati blagdane obitelji i prijatelja.

shutterstock_141716827 post

Na popis svakako stavite i svoju MasterCard karticu, jer ćete zahvaljujuću njoj znatno manje vremena potrošiti u kupovini, a više će vam ostati za zamatanje poklona ili ispijanje kave s prijateljicama. MasterCard kartice izbor su sve većeg broja korisnika pri kupovini i time sve češća zamjena za gotovinu. Kartična je opcija plaćanja sigurna, brza i elegantna, koja svaku kupovinu čini lakšom i jednostavnijom.

MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite!

shutterstock_228022864 post

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu.

shutterstock_155320889 post

Beskontaktno plaćanje je sigurno, jer suvremena čip tehnologija koja se primjenjuje u ovim karticama omogućava da se podaci koji se koriste prilikom plaćanja enkriptiraju i samim tim se ne mogu koristiti za neku drugu transakciju putem te kartice. Također, kartica ostaje u rukama vlasnika tijekom čitavog procesa plaćanja, koje je brže i jednostavnije čak i od standardnih kartičnih plaćanja. Kad sistematizirano pristupite blagdanskoj kupnji, ona više nije stresna, već postaje zabavna!

MC - Infografika Beskontaktno Placanje_post

0