Novouređena poslovnica Zlatarne Dodić otvorila svoja vrata
Novouređena poslovnica Zlatarne Dodić otvorila svoja vrata

Novouređena poslovnica Zlatarne
Dodić otvorila svoja vrata

U zagrebačkom City Centeru one West vrata je otvorila novouređena poslovnica Zlatarne Dodić. Osim iznimno bogate kolekcije vrhunskog nakita za sve prigode, zahvaljujući redizajniranom prostoru svim posjetiteljima omogućeno je iskustvo kupnje iznad svih očekivanja.

Ugodan ambijent

Smješten na samom ulazu u centar, novouređeni prostor odražava koncept luksuznog maloprodajnog mjesta s namjerom da se kupcu osjeti toplim i privlačnim za kupovinu. Novi prostor će zasigurno zapeti za oko svim kupcima zahvaljujući mramornoj teksturi na podu te impresivnoj floralnoj instalaciji koja izgleda kao da lebdi iznad staklenih vitrina. Velika pažnja posvećena je mjedenim detaljima koji odražavaju ugodan dekor cijelog prostora. Svi elementi novouređenog interijera djeluju u skladnoj harmoniji s kristalnim predmetima i luksuznim nakitom.

Mješavina je moderne estetike i retro elemenata

Preuređenje, od visine stropova, odabira boja i vrsta kvalitetnog materijala odražava činjenicu da se “koncept fizičkog maloprodajnog prostora stalno razvija i mijenja”, rekao je Franjo Dodić – pretvarajući njihove poslovnice u gostoljubive prostore koje pozivaju posjetitelje bez obzira kupuju li nešto ili ne. Renovirana lokacija mješavina je moderne estetike glatkih ploha, sjajnog mramornog poda i vitrina koje istodobno djeluju suvremeno, ali i pomalo retro. Novouređeni prostor pruža razinu modernog elegantnog luksuza koju današnji potrošači traže.

Mnoga poznata lica

Novouređeni prostor i proljetnu kolekciju nakita došla su vidjeti i mnoga poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić. Tom prigodom svoje favorite odabrale su Jelena Glišić, poznata televizijska voditeljica, influencerice Tatjana Drmač, Matea Ibanez, Anđela Rončević i Petra Bulić, a posebna gošća večeri bila je pjevačica Nina Badrić. Nina je ujedno ambasadorica najnovije kampanje Dodić Diamonds koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju, a svaki komad u kolekciji povezuje jedina ambicija – potaknuti samopouzdanje i osjećaj slobode.

Zlatarna Dodić izuzetno se raduje što može poželjeti dobrodošlicu svakom kupcu, no prava privlačnost je u onome što je u izlozima, s čime se složio i Filip Dodić. Luksuzni brendovi stalno razmišljaju o novim načinima za poboljšanje svojih usluga i pažnje prema s klijentima, rekao je Filip te dodao – To je koreografija koja se stalno dotjeruje.

Paško Dodić, Franciska Dodić, Franjo Dodić, djed Franjo Dodić, Filip Dodić
Matea Ibanez i Ana Dodić
Nina Badrić
Anđela Rončević
Filip Dodić, Franjo Dodić, Nina Badrić
Franjo Dodić
Jelena Glišić
Nina Badrić, Franciska Dodić
Nina Badrić
Tatjana Drmač ,Matea Ibanez, Ana Dodić
Tatjana Drmač

Foto: PR

Učitati još
Zatvori