Novogodišnja Grazia čeka vas na kioscima

Novogodišnja Grazia čeka vas na kioscima

Grazia

Nova Grazia

Usudite li se sanjati jednu pozitivniju, drukčiju i ljepšu – 2018.? U novom broju Grazije koji vas čeka na kioscima, pripremite se za nadolazeću godinu na najbolji mogući način! S mnoštvo pozitivnih i sretnih priča, malih beauty trikova, jednom blagdanskom bajkom i shopping stranicama koje će vam olakšati život…

Grazia

Fotografkinja Jelena Balić, Grazijin modni urednik Petar Trbović, hair artist Mijo Majhen te make-up artistica Dajana Pajkić uz pomoć prelijepe Laure Bračun pokazat će vam kako izgleda kada Grazia sanja bogatu i glamuroznu modu, punu sočnih boja, finih tekstura i sitnih detalja koji čine veliku razliku.

Ako ste zainteresirani doznati tko je Lilly Singh, zašto je John Giorno skriveni dijamant New Yorka, koga Giorgio Armani smatra svojim nasljednikom, sve o novom konceptu turizma koji će vas oduševiti svojom kreativnošću, što je najveća prednost it djevojke trenutka Rupi Kaur; sve to možete pronaći u novoj Graziji koja vas čeka na kioscima! Naravno, uz mnoge druge zanimljive priče i jedan mali poklon iznenađenja u suradnji s brendom Essence.

Grazia

Foto: Jelena Balić za Graziju

Učitati još
Zatvori