Novi mirisi uz koje će vaša odjeća ostaviti mirisni trag

Novi mirisi uz koje će vaša odjeća
ostaviti mirisni trag

Iako omekšivač našoj odjeći prvenstveno daje mekoću i svježinu, kod njegove kupovine najveću pažnju ipak pridajemo mirisu. Omekšivači rublja proizvedeni u suradnji s vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme zasigurno će nam prvi zaokupiti pažnju dok proučavamo ponudu na policama trgovina.

Kombinacija svježih citrusnih i voćnih nota, miris vanilije ili svježe ljubičice – postoji širok izbor u kojem svatko može pronaći miris omekšivača po svome ukusu.

Nova kolekcija Violeta omekšivača

S obzirom na to da je ta mirisna tekućina neizostavan proizvod za njegu rublja i da ju posjeduje gotovo svako domaćinstvo, u Violeti se velika pažnja pridaje pronalasku novih, neuobičajenih i zanimljivih mirisa koji će trajati dulje vrijeme.

Ovi omekšivači nisu samo obična formula, već kombinacija dragocjenih sastojaka koji se spajaju u tajanstvene koncentracije i uvijek nas iznova vraćaju i najljepši svijet sjećanja.

Osim što su proizvedeni u suradnji s vodećim stručnjacima za njegu rublja, na Violeta omekšivačima radili su i stručnjaci za luksuzne parfeme prestižnih francuskih kuća Mane i Givaudan. To su omekšivači koji sadrže mikrokapsule, unutar kojih je zarobljen parfem koji svakim novim dodirom, pokretom ili zagrljajem ispušta jedinstvene mirisne note. Jednom kad operete svoju odjeću ovim omekšivačem, prijatelji bi vam mogli komplimentirati novi parfem koji nosite.

Poput parfema…

Tako nova Violeta kolekcija sofisticiranih parfema za tkanine ujedinjuje pet različitih karaktera koji naglašavaju privlačnost i neodoljivu senzualnost mirisnih esencija.

Prvi među njima je Original, a oduševit će vas ukoliko volite izražene cvjetne i drvenaste tonove. Miris je baziran na zrelim listovima pačulije uz cvjetnu notu ljubičice, ruže, jasmina s voćnim notama jabuke, citrusa i slatke kruške. Ako pak volite mediteranski miris, za vas je Violeta Lagoon, omekšivač s mirisnim uljem aromatičnog peperminta te listova mandarine i limete.

Osim što mirišu poput parfema, još je bolje to što i traju poput njega. Nakon pranja, vaš omiljeni miris ostat će postojan do 16 tjedana.

Foto: Violeta

Učitati još
Zatvori