Novi rooftop pop up bar za uživanje u ljetnim splitskim večerima

Novi rooftop pop up bar za uživanje u
ljetnim splitskim večerima

Split je dobio novo it mjesto s pogledom na grad

Ovaj rooftop pop-up bar idućih deset dana bit će omiljena destinacija Splićana i brojnih gostiju. Ležaljke, pivo i kokteli privukli su brojne na skroviti splitski krov s pogledom na povijesnu jezgru grada, more i otoke te posjetiteljima pružili jedinstveno iskustvo uživanja u slikovitom zalasku sunca. Smješten u centru grada na krovu hotela Cornaro, nedaleko Dioklecijanove palače, Corona Sunsets Session je nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put stigao u Split.

Barovi na krovovima zgrada u svijetu su već neko vrijeme hit pa je i Split kao omiljena ljetna destinacija brojnih domaćih i stranih turista, dobio svoju inačicu sa savršenim pogledom. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, maštovito uređen bar kao najbolja lounge zona u nadolazećim ljetnim danima bit će idealna lokacija za afterwork opuštanja i popodnevna druženja Splićana i mnogobrojnih turista. 

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su do subote, 10. kolovoza svakog dana od 17 do 24 sata na krovu hotela Cornaro (Ulica kralja Tomislava 9/Sinjska 6), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori