Novi obiteljski hotel otvara se na Krku

Novi obiteljski hotel otvara se na Krku

Falkensteiner

Krajem lipnja, poznati hotel Park u Puntu na Krku zaživjet će u sasvim novom ruhu, i to u obiteljskom konceptu. Ponovno ga, u novom i mnogo atraktivnijem izdanju, otvara renomirani austrijski lanac hotela Falkensteiner, koji je u preuređenje uložio 114 milijuna kuna. Sada će se hotel zvati Falkensteiner hotel Park Punat, a osim što se nalazi tik uz more, već sada je na glasu kao obiteljski raj s 4 zvjezdice, okružen zimzelenim parkovima.

Falkensteiner2

Novi obiteljski hotel

Hotel je idealan za obiteljski odmor jer donosi raznovrstan zabavni program i samo je nekoliko minuta udaljen od plaže. Broji 194 moderno uređene sobe, podijeljene u dva objekta međusobno povezana kratkim natkrivenim prolazom. Usluge su all-inclusive i prilagođene potrebama djece. A za djecu je tu i veliki vanjski bazen s dva tobogana, kao i Falky Land igraonica za djecu s natkrivenim igralištem i izravnim pogledom na park. Vrijedi spomenuti i atraktivno ambijentalno obiteljsko igralište s kinom i vlastitom pozornicom za predstave, kao i bogat sportski i zabavni program. Na godišnji odmor ovdje možete povesti i svog kućnog ljubimca.

Falkensteiner3

Za uređenje hotela zaslužni su arhitekti Duspara i Travaš, koji su puno pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje Falkensteiner hotela Park Punat mediteranskom podneblju koji ga okružuje. Tako su, primjerice, stropovi u restoranu napravljeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima. Njihov cilj bio je prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor. Svoj boravak već možete rezervirati ovdje.

Falk7

Falkensteiner6

Foto: Falkensteiner hotel Park Punat

Učitati još
Zatvori