Novi klub na Braču

Novi klub na Braču

3

Na Bolu na Braču ovog ljeta sve goste i turiste dočekat će novi klub – Klub 585. Dio je obitelji u koju pripadaju i poznati klub Varadero u centru grada Bola, te Auro na Zlatnom ratu – jednoj od najljepših plaža Jadrana.

Klub 585 nije napuhana ‘party destinacija’ koja će promovirati raskalašenu zabavu, onećišćenje krajolika i buku za stanare i posjetitelje Bola. 585 smješten je u šumi, tek nekoliko stotina metara od same špice Zlatnog rata, i svaki detalj njegovog koncepta razrađen je iz ljubavi prema ovom otoku i njegovim ljepotama.

5

render1

S druge strane, Bol je već sam po sebi VIP destinacija. Ovdje nema nereda, nema incidenata, gosti su redom stranci, pretežito Austrijanci, Njemci, Belgijanci, a u najvećem broju posjećuju i Skandinavci. Takva struktura gostiju već sama za sebe određuje i obrazac ponašanja.

585 gostima će ponuditi zabavu na svjetskoj razini – gostovanja najpoznatijih DJ imena, originalno uređen ambijent sa zatvorenim i otvorenim dijelom te direktan transport do i sa lokacije. Posjet klubu sada je omogućeno i direktnim letobvima za Brač. Ove je godine Bračka avio pista produžena, te sada broji 1760 metara i nudi stalne letove u sezoni od 28. ožujka do 28. listopada.

Svakog utorka i subote redovna je linija Zagreb-Brač-Zagreb, za ukupnu cijenu od svega 600njak kuna, a tu su i redovne linije letova sa Austrijom, Belgijom i Francuskom. Time posjetitelji ovog otoka vrlo lagano mogu izbjeći prometne gužve, iznajmljivanje automobila, čekanje trajekata i slične poteškoće, a onima željnima četverodnevne zabave period od utorka do subote idealno odgovara.

render2

Učitati još
Zatvori