Hoće li ovako izgledati novi iPhone?

novi iPhone

Glasine vezane uz nove iPhone uređaje kreću već otprilike dva mjeseca nakon što je predstavljen najnoviji model. Tako je bilo i nakon predstavljanja sedmice koja po mnogima nije donijela ništa spektakularno. Zbog toga su sada sve glasnija nagađanja oko novog iPhone 8 koji bi zaista mogao biti predstavljen uskoro i biti najbolji do sada.

Kada stiže novi iPhone?

Apple ove godine obilježava 10 godina od prvog iPhonea i već je to dovoljno da se od brenda očekuje spektakl. Predstavljanje se očekuje u rujnu, no postoji mogućnost da će prvo lansirati 7S i 7S Plus modele, a tek kasnije osmicu – koja možda čak neće nositi to ime. Ime iPhone Edition kruži kao jedna od mogućnosti.

Od dvostruke vertikalne kamere, do gumba za otključavanje koji neće biti fizički već u nekom sasvim drugom obliku, još boljeg odnosa veličine ekrana i uređaja, glasine su brojne. A pretpostavlja se da bi Apple u konačnici trebao ubaciti još neku specifikaciju koja do sad nije viđena.

Kao i prošle godine kada je došao do prototipa iPhonea 7 Plus, poznati YouTube vloger Lewis Hilsenteger s kanala Unbox Therapy sada se navodno dočepao prototipa najnovijeg modela. I predstavio ga u videu.

Prema svim usporedbama, on je gotovo siguran da će novi iPhone izgledati ovako – pogledajte sami!

Foto: screenshot

0