Hoće li ovako izgledati novi iPhone?

Hoće li ovako izgledati novi iPhone?

novi iPhone

Glasine vezane uz nove iPhone uređaje kreću već otprilike dva mjeseca nakon što je predstavljen najnoviji model. Tako je bilo i nakon predstavljanja sedmice koja po mnogima nije donijela ništa spektakularno. Zbog toga su sada sve glasnija nagađanja oko novog iPhone 8 koji bi zaista mogao biti predstavljen uskoro i biti najbolji do sada.

Kada stiže novi iPhone?

Apple ove godine obilježava 10 godina od prvog iPhonea i već je to dovoljno da se od brenda očekuje spektakl. Predstavljanje se očekuje u rujnu, no postoji mogućnost da će prvo lansirati 7S i 7S Plus modele, a tek kasnije osmicu – koja možda čak neće nositi to ime. Ime iPhone Edition kruži kao jedna od mogućnosti.

Od dvostruke vertikalne kamere, do gumba za otključavanje koji neće biti fizički već u nekom sasvim drugom obliku, još boljeg odnosa veličine ekrana i uređaja, glasine su brojne. A pretpostavlja se da bi Apple u konačnici trebao ubaciti još neku specifikaciju koja do sad nije viđena.

Kao i prošle godine kada je došao do prototipa iPhonea 7 Plus, poznati YouTube vloger Lewis Hilsenteger s kanala Unbox Therapy sada se navodno dočepao prototipa najnovijeg modela. I predstavio ga u videu.

Prema svim usporedbama, on je gotovo siguran da će novi iPhone izgledati ovako – pogledajte sami!

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori