U Rovinju se ove godine otvara još jedan hotel

amarin5

Rušenjem postojećeg kompleksa Valdaliso prošle godine, počela je izgradnja još jednog hotela u Rovinju. Uz već postojeće vrhunske nove hotele Lone, Monte Mulini, Adriatic, Eden i uskoro novi Park, još je to jedna Maistrina investicija u grad koji je proglašen najposjećenijom hrvatskom turističkom destinacijom prošle godine.

amarin1

Hotel Amarin bit će smješten na poluotoku četiri kilometra udaljenom od centra Rovinja, u blizini turističkog naselja Amarin. Zbog mirne lokacije, kilometarske plaže i zelenila koje ga okružuje zamišljen je kao nova lokacija za bezbrižan obiteljski odmor. Hotel će biti okružen dječjim igralištima, ispunjen igraonicama, bazenima, kako unutarnjim, tako i vanjskim s vodopadima, rijekama i oazom, mini adrenalinskim parkom, edukativnim stazama kroz šumu, itd.

amarin-velika

Za roditelje će tu biti wellness i spa zona, a obitelji će moći uživati u restoranima isprobavajući lokalne delicije, ali i uvijek popularne dječje menije s pizzama i snackovima.

amarin4

Hotel Amarin imat će 276 soba, a iz gotovo svih pružat će se pogled na more i starogradsku jezgru Rovinja. Zasad su dostupne samo renderirane fotografije novog kompleksa, ali sve dodatne informacije o hotelu možete doznati ovdje.

amarin3

amarin2

D.Č.

Foto: Maistra.com

0