Citroën danas na hrvatsko tržište lansira novi C4 i 100% električni ë-C4

Citroën danas na hrvatsko tržište lansira
novi C4 i 100% električni ë-C4

Citroën C4 i 100 % električni ë-C4

Citroën danas lansira na hrvatsko tržište novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4 koji predstavljaju pravu prekretnicu i donosi novi izgled budućih Citroën vozila. Citroën se vraća u C-segment s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C-segmenta bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Kao pravi Citroën, on donosi odvažnost, udobnost i humanost. On je najbolje od Citroëna zahvaljujući povišenoj silueti i odvažnom dizajnu što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled. Pruža vrhunsku razinu udobnosti i tehnologije jednostavne za korištenje. Ova kompaktna limuzina ispunjava očekivanja segmenta i naglašava identitet marke Citroën sa karakteristikama koje donosimo u nastavku.

Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4

Snagom koncepta: utjelovljuje snažni iskorak u dizajnu Citroën silueta, donosi povišeni položaj na kotačima velikih dimenzija, aerodinamičnu i energičnu siluetu koja uključuje kodove SUV vozila, naglašen dizajn s grafičkim elementima nudeći brojne mogućnosti personalizacije, njih čak 31.

100 % električni e-C4

Udobnosti u unutrašnjosti: sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort® za povećanu udobnost za sve s progresivnim hidrauličnim graničnicima, sjedalima Advanced Comfort ili Smart Pad Support Citroën™ kao svjetskom premijerom. Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost. Te kvalitete su dodatno naglašene na novom, 100% električnom ë-C4 koji nudi iskustvo ë-Comfort (tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji).

Izborom energije: Citroën s novim C4 i 100% električnim ë-C4 nastavlja svoju električnu ofenzivu i ispisuje novo poglavlje u svojoj povijesti na području kompaktnih limuzina. Novi C4 & ë-C4, 100% električni, to je isti moderan i tehnološki automobil dostupan s tri različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Novi 100% električni ë-C4 novi je korak u strategiji elektrifikacije marke Citroën, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

Citroën C4

U ponudi je s četiri razine opremljenosti: Live, Feel, Feel Pack i Shine. Kupci imaju slobodu izbora između 100% električnog motora, 3 benzinska motora (PureTech 100 S&S, PureTech 130 S&S i PureTech 155 S&S ) te 2 dizelska motora (BlueHDi 110 S&S i BlueHDi 130 S&S). U ponudi je s 5 godina jamstva i servisiranja i s besplatnom registracijom. Prilikom kupnje uz Citroën Financiranje, automobil je dostupan s 0% kamata uz financijski leasing dok je prilikom financiranja na kredit u ponudi uz 3% kamate.

Više doznajte na Citroën.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori