Novi butik u Zagrebu posvećen jednom od najpoznatijih brendova satova na svijetu

Novi butik u Zagrebu posvećen jednom od najpoznatijih brendova satova na svijetu

Rolex

Novi Rolex butik u Zagrebu

Obitelj Mamić, zastupnik brenda Rolex, okupila je svoje uvažene klijente i najbliže poslovne partnere na svečanom otvorenju novog butika i servisnog centra u Zagrebu. Kao višedesetljetni partneri, obitelj Mamić i Rolex su na inauguraciji, uz veleposlanika Švicarske, njegovu ekscelenciju gospodina Stefana Estermanna, gostima predstavili novu luksuznu poslovnicu u Ulici Frane Petrića 7.

Mamic-1970_Otvorenje-novog-Rolex-butika-u-Zagrebu-(2)

Zajednički projekt Rolexa i obitelji Mamić izveden je po najvišim standardima i uz podršku iz Švicarske te koordinaciju s arhitektonskim uredom 3P na čelu s arhitektom Janom Pivcem. Prostor na prestižnoj lokaciji prostire se na 300 m2 te svojim sofisticiranim i elegantnim interijerom, kvalitetnim materijalima i najsuvremenijom servisnom opremom, predstavlja nezaobilaznu destinaciju za kupovinu i servis satova s prepoznatljivom Rolex krunom.

Mamic-1970_Otvorenje_Novi-Rolex-butik-Zagreb_07

Impresivni Rolex Cellini Moonphase

Okupljene na eventu posebno je oduševio Rolex Cellini Moonphase, novi model Cellini kolekcije koji ima ekskluzivan prikaz mjesečevog ciklusa. Cellini Moonphase ima kućište promjera 39 mm, te dolazi isključivo u 18 ct Everose zlatu. Novi Rolex Cellini Moonphase prikazuje mjesečeve mijene na ručno rađenom plavom emajliranom brojčaniku s punim mjesecom od meteorita. Rolex patentirani moonphase modul astronomski je točan 122 godine, nakon čega je potrebno napraviti korekciju od samo jednog dana.

Rolex Cellini Moonphase

Rolex Cellini Moonphase

U novom butiku posjetitelji i kupci mogu uz profesionalnu i stručnu uslugu razgledati i isprobati opsežnu kolekciju, po istim standardima kao u bilo kojoj drugoj svjetskoj metropoli. Obitelj Mamić je u svojim buticima u potpunosti posvećena svojim klijentima te se uvijek trude pomoći im u idealnom odabiru prema klijentovoj osobnosti te životnom stilu.

Mamic 1970_Otvorenje novog Rolex butika u Zagrebu

Pero Mamić

Pero Mamić

Učitati još
Zatvori