Novi brend bezglutenskih proizvoda u ponudi Müllera

Denis Delogu, Mario Stanić, Sanel Skenderović

Denis Delogu, Mario Stanić, Sanel Skenderović

Osim ogromne raznolikosti asortimana, robna kuća Müller je prepoznata i po brizi za svoje kupce i njihovo zdravlje stoga posebnu pažnju posvećuju proizvodima zdrave hrane. Tako je u suradnji s tvrtkom BOSK, uvela nove proizvode bez glutena i to slastice, grickalice, razne vrste brašna i tjestenine brenda Il pane di Anna. Müller je prepoznao BOSK kao kvalitetnog partnera koji će kontinuirano educirati kupce o važnosti bezglutenske prehrane te općenito značaja prehrane za stjecanje i održavanje zdravlja.

BOSK na hrvatsko tržište plasira visokokvalitetne proizvode bez glutena Il pane di Anna, a njeni su osnivači proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić i autor knjige “U šumi”, Denis Delogu. Potaknuti osobnim iskustvom poboljšanja svojeg zdravstvenog stanja do kojeg je došlo promjenom prehrane, prije svega prelaskom na bezglutensku prehranu, odlučili su se za ovaj poslovni potez.

muller-bosk

U Müller poslovnicama kupci mogu odabrati razne vrste keksa i tortica, dok ljubitelji snackova, i to zdravijih alternativa, mogu pronaći grissine i integralne krekere koji osim što su bez glutena, ne sadrže niti jaja niti mlijeko. Za pripremu jela, kupci mogu odabrati razne vrste brašna, mješavine za pripremu kruha, njoki, pizza i kolača te pet vrsta tjestenina od kukuruznog i heljdinog brašna. Za doručak kupci mogu odabrati dvopek i kukuruzne pahuljice bez glutena.

„Kako bi unaprijedili svoje zdravlje važno je promijeniti prehranu, a prvi korak je prelazak na bezglutensku prehranu. Izbacivanjem glutena iz prehrane riješit ćete se mnogih zdravstvenih tegoba, imati više energije i osjećati se bolje. Nakon iscrpne potrage, odabrali smo proizvode bez glutena Il pane di Anna koji udovoljavaju visokim standardima kako pri odabiru sirovina tako i u načinu proizvodnje.“ 
poručuju iz BOSK-a.

muller-bosk-naslovna

Proizvodi bez glutena Il pane di Anna, talijanskog proizvođača Molino Rivetti dostupni su u odabranim poslovnicama Müller-a diljem Hrvatske, a namijenjena je osobama osjetljivima i netolerantnim na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati. Proizvode obilježava visoka kvaliteta sirovina i odličan okus, a obiteljska proizvodnja s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom jamči izvrsnost istih.

0