Nove destinacije za uživanje na Jadranu

Nove destinacije za uživanje na Jadranu

Ljetni dani postali su nezamislivi bez pronalaska najdražeg beach bara, uživanja u bilo koje doba dana u dobroj glazbi i čaši nekog ledenog pića. Uz brojne kultne starosjedioce, prošle godine hrvatska obala postala je bogatija za brojne lounge destinacije, a ove godine pridružilo im se još par, već sada popularnih, mjesta.

U nastavku ih izdvajamo nekoliko – možda je jedno od njih upravo u vašoj blizini.

Gooshter Beach Club, @le_meridien_split

Gooshter Beach Club, @le_meridien_split

Moro Beach Stupe, Korčula

Mali otočić u korčulanskom arhipelagu ove je godine dobio totalni makeover. Inače izletište na kojem se nalazila konoba, danas nastavlja istu tradiciju, ali s još boljom, zaokruženijom uslugom. Naime, nedavno je na otoku zahvaljujući Moro timu te chefovima Igoru Gudcu i Matiji Kruhonji otvoren Moro Beach Stupe. Osim restorana, preuređena je i plaža, postavljene su ležaljke, uz dnevni ručak možete popiti koktel u mini baru, ili navečer svratiti na fine dining večeru.

Angiolina, Opatija

Kupalište Angiolina o čijem smo otvaranju već pisali smatra se prvim opatijskim kupalištem. Smješteno je u maloj uvali u samom središtu grada te se nastavlja na poznati hotel Bevanda i kupalište Lido s kojima čini jedinstvenu koncesijsku cjelinu povezanu čuvenom šetnicom Lungomare. Današnja zgrada je potpuno novi objekt – suvremen, pun detalja i sadržaja koji nude zabavu, druženje, slave kult tijela i čine savršenu scenografiju ljetnim uspomenama. Više o programima i svemu što će se događati u Angiolini ovog ljeta doznajte na Facebooku.

Gooshter Beach Club, Split

U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita. Odmor i opuštanje na dnevnom svjetlu, vrhunska zabava sa zalaskom sunca, plaža, kupanje, fini zalogaji i još finija pića nešto su što ćete pronaći ovdje. Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećava novo i drugačije.

Zori, Hvar

Kroz godine, Palmižana se od marine i lijepe uvale za kupanje razvila u it destinaciju koja se mora posjetiti. Kako zbog restorana, tako i zbog beach barova. U sezoni otvaranja novih objekata na Jadranu, restoran Zori dobio je svoj lounge bar. Smješten ispod palmi s pogledom na kristalno čisto more i horizont zaista je lokacija na koju poželite svratiti. Atmosferu dodatno začinjavaju papirnate lanterne i mekane fotelje. Budući da restoran mnogi biraju kao svoju svadbenu destinaciju, ovo im je samo postala dodatna motivacija.

Choovita, Šolta

I Šolta je dobila svoju poželjnu destinaciju za dnevno ljenčarenje u lounge baru i noćnu zabavu. Choovita je otvorena u Nečujmu, a svoje goste privlači prostranom terasom s pogledom na more, pravom morskom kombinacijom boja, dobrom glazbom i ponudom zanimljivih koktela. Kada se zatvori beach bar, otvara se klub za zabavu do jutra.

destinacije

Klub 585, Brač

U Bolu na Braču ovog ljeta sve goste i turiste dočekao je novi klub – Klub 585.  Nije napuhana ‘party destinacija’ koja promovira raskalašenu zabavu, onećišćenje krajolika i buku za stanare i posjetitelje Bola. 585 smješten je u šumi, tek nekoliko stotina metara od same špice Zlatnog rata, i svaki detalj njegovog koncepta razrađen je iz ljubavi prema ovom otoku i njegovim ljepotama. 585 gostima nudi zabavu na svjetskoj razini – gostovanja najpoznatijih DJ imena te originalno uređen ambijent sa zatvorenim i otvorenim dijelom.

render1

Copacabana, Dubrovnik

Svoje novo ruho dobila je i plaža Copacabana u Dubrovniku, smještena na poluotoku Lapad. Cjelodnevni sadržaji, lounge bar, izležavanje na ležaljkama ili krevetima uz glazbenu pozadinu nikako ne mogu biti loš odabir. Nova se plaža stapa s umjetničkim instalacijama, a osim u pogledu na more ovdje ćete uživati i u delicijama chefa Gregorija Mannuccija. Dosta dobar način da se provede jedan ljetni dan, zar ne?

copacabana-2

copacabana

Foto: Instagram, Copacabana, Klub 585, Choovita, Moro Beach Stupe

Učitati još
Zatvori