Imamo nove omiljene grickalice koje će uljepšati svako druženje

Imamo nove omiljene grickalice koje će
uljepšati svako druženje

Dani su sve ljepši pa će tako naša druženja na otvorenom u prirodi biti sve češća. Kako bi atmosferu u krugu bliskih prijatelja i obitelji upotpunili, imamo grickalice u dva nova izdanja koja će vas sigurno razveseliti.

Bobi grickalice su jednostavna, nesputana zabava, bez zadanih pravila, uputa i ispravnog načina uživanja. Svatko od nas uživa u grickalicama na drugačiji način, svatko ima svoje Bobi gricka-lice! 

Predstavljamo vam nova Bobi lica – hrskava iznenađenja iz Bobi linije!  

Za sve ljubitelje flipsa tu je Bobi Xtra Crunch koji svojom XTRA hrskavošću i povećanim udjelom kikirikija pruža nezaboravne CRUNCHY trenutke uživanja u omiljenim grickalicama. Bobi Xtra Crunch je pravi odabir slanog snack-a za druženja, rođendane, filmske večeri, gledanje tekmi ili pak kao lagani snack u pauzi od učenja!   

Bobi Circus – novi proizvod iz linije pečenih proizvoda koji svojom neodoljivom hrskavošću i idealnim omjerom soli, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Circus je snack za svaku priliku – na poslu, kod kuće, u pokretu,…Vi birate! Riječ je o novom obliku pečenih proizvoda, i po tome jedinstven na tržištu, dolazi u dva okusa:  slani i sezam. 

Ime je dobio upravo zbog svog oblika (lat. circus – krug) i asocira na zabavu i ugodne trenutke u krugu prijatelja i obitelji! 

Foto: Pexels, Bobi

Učitati još
Zatvori