Nova palačinkarnica Milky u Zagrebu

Nova palačinkarnica Milky u Zagrebu

milky-3

Kada ste u nedoumici, palačinke su onaj savršeni klasik koji će vas uvijek usrećiti. Prije koju godinu zagrebački ugostitelji to su i prepoznali pa je u relativno kratkom roku u gradu niknuo popriličan broj palačinkarnica. Ali samo oni publici omiljeni su i opstali (i proširili se).

milky-1

Nova Palačinkarnica Milky

Jedna od njih je i palačinkarnica Milky koju možda pamtite pod imenom Milky Whey. Oni su u Zagrebu otvorili svoju već sada treću poslovnicu, uz Dubravu i Špansko, ovog puta u Novom Zagrebu na adresi Ede Murtića 4 (iza MSU). Uz to imaju i lokal u Sarajevu, a novi prostor osvaja svojim interijerom.

milky-4

“Poznati smo po palačinkama, ali dizajn interijera je uvijek bio drugačiji. Ovo je lokal u koji sam htjeli unijeti puno stila, svjetla i detalja te mislimo da smo u tome i uspjeli.” govori Ivan Miković, koji stoji iza Milkyja.

milky-6

Slatki izazov

Osim poznatih proteinskih palačinki koje ste oduvijek ovdje mogli probati, raznih punjenja kojih zaista ne nedostaje i sve u svemu vrlo kreativnih ideja, Milky ima još jednu posebnost – izazov za najhrabrije. Golemu palačinku od dva kilograma ispunjenu slatkim sastojcima koju, ako je pojedete u manje od pola sata, dobivate besplatno. U protivnom će vas slasna palačinka koštati 80 kuna. Jeste li spremni izazvati Milky?

milky-2

Sve dodatne informacije su na Facebook profilu palačinkarnice.

Učitati još
Zatvori