Mlada dizajnerica koja ostvaruje ciljeve

Mlada dizajnerica i poduzetnica Elizabeta Novaković prije dvije je godine lansirala rokovnik koji je pokrenuo pravu malu revoluciju među papirnatim rokovnicima i planerima. Naime, njezin Acro Goal Achiever je drugačiji po tome što se može bilo kada koristiti, nije kalendarski uvjetovan te potiče na osmišljavanje i dostizanje profesionalnih i osobnih ciljeva.

acro slider

Također Acro Goal Achiever funkcionira i kao platforma za ilustratore i dizajnere jer sa svakim novim izdanjem planer predstavlja novi vizual naslovnice i novog krativca koji ju je osmislio.

acro 5

Najavljujemo treću kolekciju Acro Goal Achievera – extraordinary planera koja će ove godine biti realizirana s 8 dizajnerskih rješenja. Dogovorena je suradnja s Vedranom Klemensom, Klasjom Habjan, Marinkom Murgićem, Lanom Hudinom i Petrom Bartoňkovom.

acro 4

Navedeni mladi kreativci među najboljima su u svojem polju, brojna njihova rješenja i nagrade samo pokazuju da je suradnja s Acro Goal Achiever – extraordinary planerom odličan motivacijski potez. Ipak Acro planer potiče na zadavanje i ostvarivanje ciljeva. Treću kolekciju čini čak 8 dizajnerskih rješenja naslovnice planera tako da su dvije pripale popularnim kariranim prošlogodišnjim dizajnima. Predstavljanje kolekcije bit će početkom rujna u zagrebačkoj Laubi.

acro post 1

Osim navedenih kreativaca, naslovnica će pripasti još jednom kreativcu ili kreativki koji(a) pobijedi na tekućem natječaju Across the Goals by Acro Goal Achiever koji je otvoren za prijave do 20. svibnja. Pozivaju se svi mladi dizajneri, dizajneri amateri, svi zainteresirani za dizajn i motivirajući lifestyle općenito, da prijave svoje radove na natječaj. Acro Goal Achiever potiče sve prijavitelje na ostvarivanje njihovih ciljeva.

acro post 3

Posebnost nove kolekcije je i suradnja s dizajnericom, tipografkinjom Allison Ehly iz Pertha u Australiji koja je za novu kolekciju kreirala rukom ispisane citate u svom prepoznatljivom stilu. Elizabeta Novaković velika je obožavateljica Allisoninog rada te je iznimno ponosna na dogovorenu suradnju. Nenametljiv, ležeran, no i upečatljiv stil ispisanih citata prekrasno se uklapa u unutrašnjost planera te odjeljuju poglavlja planera.

acro imehly post

Citatima se autorica želi približiti korisnicima planera, želi komunicirati s njima, a lijepo ispisana riječ jedan je od najboljih načina. Komunikacija, motivacija i inspiracija osnovni su motivi ove zadnje kolekcije te pozivaju sve da se ne boje sanjati, nego i krenuti u realizaciju svojih snova.

Foto: Instagram, Ivan Tan

0