Nova knjiga Mirjane Mikulec

Nova knjiga Mirjane Mikulec

mirjana mikulec

Jedna od napoznatijih hrvatskih dizajnerica interijera Mirjana Mikulec objavila je novu, jedanaestu knjigu “Od ideje do realizacije”. Nakon serije knjiga posvećenih malim stanovima, prostorijama doma i drugim specifičnostima dizajna interijera, Mirjana Mikulec napisala je i knjigu koja će poslužiti kao priručnik svakome tko oprema dom iz temelja.

mirjana mikulec

Na primjeru realizacije jednog projekta koji potpisuje, dizajnerica pokazuje kako i sami možete isplanirati i proći kroz zahtjevan proces uređenja stana ili kuće- bez muke. “Ovom knjigom željela sam svu teoriju o uređenju interijera pretočiti u praktični vodič kroz konkretne radove. Nastojala sam, kao što naziv kaže, obuhvatiti svaki segment s kojim se možete susresti prilikom stvaranja doma i čitateljima pružiti sve važne informacije, ideje i rješenja na jednom mjestu. Opremanje interijera krije mnoge zamke u koje je jednostavno upasti, a koje rezultiraju i dodatnim, neočekivanim troškovima. To obično shvatimo kada je prekasno, ali zato je tu moja knjiga koja će vam pomoći.“- izjavila je Mirjana koja u svom najnovijem uratku progovara o mnogim problemima, ali i dizajnerskim rješenjima.

Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak Media centrima, prodajnim mjestima Hrvatske pošte i iNovina, a i Journal vam poklanja jedan primjerak!

Pošaljite svoje podatke (ime i prezime) na e mail ifeellucky@journal.hr sa predmetom maila Nova knjiga Mirjane Mikulec. Pobjednika ćemo objaviti u ponedjeljak u 12 sati.

Čestitamo Steli Morović na osvojenoj knjizi!

Učitati još
Zatvori