Gdje proslaviti Novu godinu u Zagrebu?

Gdje proslaviti Novu godinu u Zagrebu?

Nova godina

Nova godina 2018. u Zagrebu

Iako do proslave Nove godine ima još više od tjedan dana i svi su u posljednjim božićnim planiranjima, nikada nije zgorega ranije početi s planiranjem najluđeg tuluma u godini. Donosimo prvi niz prijedloga za proslavu Nove godine, jedan različitiji od drugoga tako da će svatko naći nešto za sebe.

FINAL_NYE_17-18_fb-event_green

The Garden Brewery

Lansirajte se u novu 2018. godinu u zagrebačkoj craft pivovari The Garden Brewery. U slavljeničkoj noći na Žitnjaku se sprema najbolji i najjednostavniji recept koji čine dobra glazba, dobro pivo i dobro društvo. Za glazbu su zadužena dobro poznata zagrebačka imena, cijeli raspon craft piva brine se da su vam grla i okusni pupoljci sretni i spareni sa sjajnom hranom, a svojim dolaskom ćete osigurati da je na dočeku super društvo.

Ivona Kovačević i njen Mojo Sound System predstavit će glazbenu selekciju zbog koje je trenutno jedna od najboljih hrvatskih DJ-ica. Pepi Jogarde je često odgovoran za groznice raznih večeri kao DJ, promotor, suvlasnik bon tona, voditelj programa Mastersa, glazbeni direktor The Garden Breweryja i urednik radijske emisije Adriatic Coasting. Bocca Sofistifunk prebire po vinilima i vrti soul, jazz, funk, hip-hop, disco i sve što zvuči funky, a Nik Orosi, nekima poznatiji i kao najuspješniji barist u Hrvatskoj, predstavit će live nastup koji obuhvaća deep house i disco s funky twistom, začinjen sa sintesajzerima iz 80-tih.

Ulaznice su ograničene i dostupne u sustavu Entrio.hr po 200 kuna. Cijena uključuje pivski happy hour – 30% popusta na sva The Garden bazična piva – na šanku od 20 sati do ponoći, te gurmanske nareske za koje je zaslužna ekipa Bura i sol, kao i piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć. Na šanku su cijelo vrijeme dostupna i razna pića, kao i ponuda Submarine burgera koji će biti sniženi za 30%.

The Garden Brewery entrance by Domgoj Kunic

Let 3 @ Vintage Industrial Bar

Novogodišnji koncert: LET 3 @Vintage Industrial Bar počinje u 23 sata, no samo novogodišnje slavlje već u 20 sati. Riječki zaštitni znak LET3 stiže u Savsku 160 proslaviti ulazak u Novu godinu te osigurati da vam u prvim novogodišnjim satima ne manjka glazbe, zabave i odgovarajućih napitaka! Glazbeno pojačanje kroz novogodišnju selekciju do ranih jutarnjih sati, pružit će DJ Frajman, najsenzibilniji, najboležljiviji, ali i najbolji DJ u gradu!

Broj karata je ograničen. Cijena karte je 120 kn u pretprodaji te 150 kn u slavljeničkoj noći. Ulaznice potražite u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te Vintage Industrialu (Savska 160).

Doček 2018. na EUadventu

Svake godine na Silvestrovo, Europski trg pretvara se u najveći pop-up klub na otvorenom, stoga ćemo i ovu Novu godinu dočekati plesno na najljepšem plesnom podiju u samom srcu Zagreba. Atmosferu smo prepustili profesionalcu, osobi s kojom smo od samih početaka ispraćali Staru i dočekivali Novu – Eddy Ramichu. Što će nam točno puštati i hoće li mu se netko od gostiju pridružiti otkrivamo uskoro, ali iz iskustva sigurno možemo potvrditi da će to biti još jedan novogodišnji tulum na Europi za pamćenje.

SLIDER ADVENT

FRüHSTüCK Winter Special vol. 2 at Priča s Griča

Blagdanske čarolije koje donose hladniji dani, svi smo s nestrpljenjem dočekali. Pod zrakama škrtog zimskog sunca, u najmanjem, ali najprivlačnijem adventskom parku, dočekat ćemo i Novu i to točno u podne. Izborom lagane jutarnje glazbe te porcijom zdravog, finog i obilatog doručka pripremite se za noć koja slijedi…

Priča s Griča

NU YEARS EVIL 8 & Uklizavanje w. CFSN DJs & friends

Davne 2013. godine, sedmi puta po redu, održao se posljednji CFSN-ov Nu Years Evil. Lokacija se iz godine u godinu mijenjala, a samo jedanput ponovila. Bio je to šesti po redu NYE koji se održao u bivšem kinu Mosor u Zvonimirovoj ulici.

2008. godine Nu Years Evil bio je i prvi legalni party u AKC Medika. Iznenađenje večeri bila je čestitka pročelnika kulture koji pita da li smo čestitali gradonačelniku. Gradonačelnik se probija kroz veselu masu i zbunjeno gleda gdje su ga to doveli. Jedna od omiljenih novogodišnjih zanimacija je klizanje, a ukoliko se tome doda i fina disko glazba četiriju DJ-eva, svjetla i sjajna atmosfera, plesno druženje na ledu je garatirano. Kako priča tu ne bi stala, nakon ledenog subotnjeg diska koji će trajat do 22h, glazba s klizališta seli se u Pitch. Novogodišnja zabava počet će u nedjelju 31. prosinca u 21h i trajati sve do 9 ujutro, a vjerojatno i duže.

25182119_10155835362289519_9084296188348500383_o

Silvestrovo kao na filmu @ Kino Tuškanac

Dočekajte Novu u Tuškancu u društvu Caryja Granta, Marilyn Monroe, Kate Winslet i Jima Belushija u neodoljivim filmovima Howarda Hawksa i Woodyja Allena uz mnogo filmske glazbe, ukusnih zalogaja uz obaveznu čašu pjenušca u ponoć.

21:30 Majmunska posla (Monkey Business, 1952.); r: Howard Hawks
00:30 Vrtuljak života (Wonder Wheel, 2017.); r/sc: Woody Allen

Dolazak u kino Tuškanac predviđa se od 20:30, a prva projekcija počinje u 21:30. Ulaznica za filmski doček, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kina Tuškanac do 22. prosinca 2017. Karte će se moći kupiti i od 27. do 29. prosinca od 10 do 17 sati u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina. Za sve upite otvoreni su telefoni 4834 039 i 4848 771, te mobilni 091 4783700. Više o filmovima na kinotuskanac.hr

Foto: Domagoj Kunić, Unsplash, promo

Učitati još
Zatvori