Notes of Zagreb predstavio miris zelenog čaja za dom

Notes of Zagreb predstavio miris
zelenog čaja za dom

The Floral Square

Ako ste ljubitelj zelenog čaja, zaljubit ćete se u jesenski novitet zagrebačkog brenda Notes of Zagreb. Naime, stigao je novi miris The Floral Square koji će vaš dom osvojiti na prvu. Svježina koju mirisu daje zeleni čaj sa zatomljenom oštrinom zelenog papra idealno nadopunjuju tople note ambre i sandalovine. Note ovih mirisa donjet će vam pravu jesen u vaš dom i stvoriti jednu predivnu kućnu atmosferu.

The Floral Square

The Floral Square

Zagrebačka kuća mirisa Notes of Zagreb ovom mirisu dala je naziv prema popularnom Cvjetnom trgu. Radi se o starom nazivu iz njihove ponude, čija bočica od ove jeseni skriva potpuno novi miris. Od svih nota, u The Floral Squareu najviše se ističe zeleni čaj, čiji miris daje ambijentu jednu mirnoću i toplinu. Idealno se stapa sa svakim prostorom, a u malom mirisnom dućanu Notes of Zagreb-a u Skalinskoj 2 možete ga pronaći u obliku difuzera sa štapićima ili u obliku spreja za kuću. Dolazi u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent.

The Floral Square

U zadnje tri godine Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, te po izvrsnom dizajnu i ambalaži osmišljenoj do najsitnijih detalja. Sve mirise u ponudi odlikuju pomno birani sastojci, koji donose osvježenje i toplinu u prostor i dom. Pronađite ih na službenoj stranici brenda.

Učitati još
Zatvori