Noćne vožnje biciklom nikad nisu bile ljepše

revolights 2

Revolights je projekt lansiran 2011. godine kako bi pomogao vozačima bicikala u noćnim vožnjama. Njihov inovativan dizajn uključuje sigurnost, funkcionalnost i mnogo, mnogo stila. Revolights su 2012. godine osvojili i nagradu na Core77’s Desighn Award kao i Men’s Journal Gear of the Year 2013.

No, bez obzira na nagrade i razvoj dizajna, ono što je nama zapelo za oko jest kako je jako dobro stilski osmišljeno rješenje rasvjete biciklističkih kotača prilikom noćnih vožnji. Nakon kreiranja serije prototipova, brend Revolights lansiran je kroz Kickstarter kampanju te je skupivši 215000$ bio rangiran kao sedma kampanja po redu u 2011. godini. Taj uspjeh je slijedila još jedna crowfunding kampanja kako bi krenuli s proizvodnjom svog inovativnog proizvoda.

Stilski istaknuti Revolights učinit će svaku vašu noćnu vožnju biciklom romantičnim događajem i iznimno lijepim iskustvom. Ne moramo niti spominjati koliko je noćna vožnja sigurnija s Revolights rasvjetom na kotačima.

revolights slider

Ako vas zanima kako nabaviti Revolights i u kakvim varijantama sve dolaze posjetite revolights.com ili ih pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

T.R.

Foto: Revolights

0