Naš tipičan radni dan uz Nissan JUKE

Naš tipičan radni dan uz
Nissan JUKE

Užurbani tempo kojim danas većina žena živi traži pametnu organizaciju dana u kojoj se moramo osloniti na sve one inteligentne tehnologije koje nam pomažu da budemo efikasnije. Automobil u kojem provodimo velik dio dana, obavljajući obavezu po obavezu, bez sumnje je prioritet među njima. Znamo i na vlastitom primjeru koliko nam je važan u stvaranju novih priča, pri izlasku na teren i obilaženju raznih destinacija o kojima vam kasnije i pišemo. U takvim užurbanim danima posebice nam je bitno da nam je automobil u kojem ćemo provesti većinu vremena udoban i jednostavan za korištenje.

Nissanov revolucionaran model JUKE kombinira te značajke, ali ono što je modernoj ženi, ali i muškarcu, posebno važno – donosi nam i pregršt opcija za personalizaciju.

Jedan tipičan užurbani dan uz Nissan JUKE

Dizajn modela JUKE uočljiv je na prvu, ali i u njegovu funkcionalnost uvjerile smo se nakon što smo automobilom prošle kroz cijeli jedan radni dan: od jutarnje kave, preko boravka u uredu, poslovnih sastanaka, after work pića i još mnogo usputnih stanica kroz koje nas je poveo.

Već nas je na prvi pogled oduševio dizajn koji je je osvježen atraktivnim LED potpisom na svjetlima u obliku slova Y zbog kojih automobil djeluje moderno i zasigurno će vam zapesti za oko u prolazu. Tom suvremenom dojmu pridonose 19-inčni naplatci koji privlače pažnju na prvi pogled, kao i oštre bočne linije koje JUKE čine profinjenim i urbanim.

Kad smo jednom i zakoračile i sjele u automobil, doživljaj se nastavio. Iako je izvana izuzetno dojmljiv, u modelu JUKE posebice smo uživale zbog preciznog unutarnjeg dizajna. Volan i ručica mjenjača presvučeni su kožom, što nam je odlično leglo pod rukom, a cijela armatura, vrata i tepisi daju poseban touch unutrašnjosti zbog mekanog pokrova. Luksuznoj dimenziji nadodaje i ambijentalno osvjetljenje, ali i udobna sjedala izrađena od jednog komada, koja su nam odgovarala i nakon cijelog dana u pokretu.

Nerijetko sa sobom nosimo pravi mali ‘pokretni ured’ i u torbi nam je gotovo uvijek laptop, punjači, mobiteli, bilježnice i sve ono što nam treba da nešto brzo zapišemo, isplaniramo i slično. Tu je posebice ulogu odigrala prostranija unutrašnjost novog modela pa smo mogle mirno odložiti sve stvari koje su nam tijekom dana trebale.

Kad smo se smjestile u automobil sa svim stvarima, krenule smo u naš radni dan uz Nissan JUKE…

Jutarnja kava u Velvetu

Dan je nezamisliv bez prve jutarnje kave tijekom koje radimo dnevni raspored, smišljamo nove projekte i planiramo što nas sve očekuje kroz tjedan. Po kavu smo brzinski svratile do omiljenog Velvet bara u Dežmanovom prolazu, a već na putu do centra grada iskoristile smo novi, najnapredniji ikad multimedijski sustav NissanConnect zahvaljujući kojem smo sve omiljene i važne aplikacije s mobitela prebacili na zaslon u vozilu i tako tijekom dana lakše pratili sve zadatke koje smo morali obaviti.

Povratak do ureda u gradskoj gužvi

Nakon jutarnje kave, otišle smo do ureda, a tako smo i upali u onu pravu gradsku gužvu zbog koje često izgubimo mnogo vremena, ali i strpljenja. Nissan JUKE i u toj nas je situaciji ugodno iznenadio raznim značajkama koje su nam se pokazale korisnima. Neke od značajki koje su nas posebice oduševile su:

  • inteligentni sustav kočenja u hitnom slučaju s prepoznavanjem pješaka i biciklista
  • inteligentni limitator brzine
  • sustav za prepoznavanje prometnih znakova
  • inteligentni sustav za sprječavanje izlaska iz voznog traka,
  • upozorenje na nadolazeći promet straga
  • inteligentni nadzor mrtvog kuta koji je prvi put uveden u Nissanov model

Pauza za poslovni ručak u omiljenom Dubravkinom putu

Mnogi će se složiti da je najdraži dio dana na poslu upravo pauza za ručak, a nerijetko je najzgodnije spojiti ugodno s korisnim.

Za poslovni ručak najviše volimo svratiti u restoran Dubravkin put koji nam daje dozu privatnosti i opuštenosti okružen zelenilom, dok je istovremeno idealan za poslovni ručak u modernom ambijentu. Nakon ukusnog bruncha koji je ovog puta uključio vrhunsku bruschettu s lososom i šparogama, ponovno smo sjeli za volan kako bi nastavile obavezama ispunjen dan na poslu.

Čekalo nas je još nekoliko dogovora do kraja radnog dana, a za dinamičniju atmosferu u modelu JUKE pobrinuo se audiosustav Bose Personal Plus. Malo je reći da nas je čak osam zvučnika tehnologije UltraNearfield koja su ugrađena u glavu vozačeva i suvozačeva sjedala – oduševili!

After work piće u Khali

Naš radni dan približavao se kraju, a zaokružili smo ga after work pićem u restoranu i baru Khala.

Nakon brojnih poziva i mailova, opustile smo se uz najfiniji bezalkoholni koktel i u dobrom društvu, a budući da na piće volimo otići u centar grada u kojem parking nije uvijek najjednostavniji pothvat, izvrsno nam je poslužio 360° Around View Monitor odnosno sustav kamera za parkiranje.

Potpuno personalizirani automobil za vas

Tijekom cijelog dana bez dileme smo se uvjerile u sve napredne značajke modela JUKE i njihov učinak na vožnju i užurbani gradski tempo. No, jeste li znali da svoj automobil možete potpuno prilagoditi svom stilu? Posebno osmišljena razina opreme N-Design čak 20 kombinacija za personalizaciju vanjskog i unutarnjeg izgleda vašeg automobila, s obzirom na ono što vama odgovara.

Mi smo već zamislile kako bismo voljele opremiti svoj JUKE i potpuno ga prilagoditi sebi!

Sve o novom i još boljem Nissan JUKE automobilu saznati možete ovdje.

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Veliko hvala restoranu Dubravkin put, Velvet cafeu i restoranu i wine baru Khala na ustupljenom prostoru za snimanje!

Preporuka

Zatvori