Najveće DJ natjecanje na svijetu

Elektronska plesna glazba nikad nije bila popularnija, a svjetske DJ zvijezde stoje bok uz bok nekim od najvećih glazbenika današnjice. Na Ibizi, obožavateljima house glazbe poznatijoj kao ‘White Isle’, svake se godine odvija napeta bitka za najboljeg DJ-a na svijetu. Najmoćnija party klika na svijetu tako svako ljeto sudjeluje u finalu burn Residency natjecanja čijeg pobjednika u tom trenutku preuzimaju vodeće tvrtke u glazbenom menadžmentu te ga dalje usmjeravaju k svjetskoj slavi.

Burn Residency

Osim odličnih partyja, mladi DJ-evi izabrani kao pobjednici natjecanja u svojim zemljama imaju jedinstvenu priliku iskusiti mentorstvo najpoznatijih DJ-eva na svijetu poput Carla Coxa, Petea Tonga, Maceo Plexa i mnogih drugih. Oni najbolji osvoje i stalnu ljetnu rezidenciju u najpopularnijim klubovima. Upravo to se dogodilo Marini Karamarko, mladoj Riječanki, pobjednici hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja iz 2013. Perspektivnu domaću DJ-icu ovo je natjecanje prometnulo među najpoznatija imena underground house glazbe, a već je dvije godine i službeni DJ rezident Sankeys kluba na Ibizi.

Burn Residency

Nakon što su u prošlim izdanjima hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja domaći kandidati Marina Karamarko i System Divine ostvarili odlične rezultate, završivši natjecanje sa stalnim rezidencijama u klubovima o kojima većina samo sanja, došlo je vrijeme da sljedeći hrvatski burn Residency predstavnik osvoji prvu nagradu koja će mu priskrbiti ljetnu rezidenciju u jednom od najboljih klubova na Ibizi, ali i profesionalni ugovor vrijedan 100 tisuća eura.

Burn Residency

Više o natjecanju burn Residency doznajte na: www.facebook.com/BurnEnergy.

0