Najljepši planer za početak nove godine

Najljepši planer za početak nove godine

planer-getting-things-done

Nova godina je klasično sa sobom donijela i brojne odluke, planove i ideje. Sve ih, razumije se, treba zapisati kako bi ih vidjeli crno na bijelo te tako zapečatili. Svaki pogled na njih podsjećao bi na onu pozitivnu energiju koja vlada s početka godine kada su sve ideje još svježe, a ima li boljeg načina od zapisivanja svih točaka u novi planer.

Siječanj je savršeno vrijeme za kupovinu bilježnica, planera i rokovnika, ne samo za velike ljubitelje organizacije, već i za one koji to planiraju postati. Na tržištu se nalaze razne varijante, već uvriježeni klasici poput Moleskinea ili ekskluzivne stylish modele koje u svojoj ponudi ima njemački brend Jo & Judy.

Našli smo najljepši planer

Divne planere u svojoj ponudi ima CGD London. Osim dva klasična u divnoj nijansi ružičaste s motivacijskim natpisima “Getting Things Done” i “Make Things Happen”, donosi još nekoliko paketa koje možete proučiti na njihovoj stranici – trenutno su neki čak i sniženi.

Getting Things Done podsjećat će nas na sve što u dnevnom rasporedu moramo obaviti, a s Make Things Happen možemo planirati sve buduće korake jer između stranica klasičnog planera možete pronaći inspirativne odlomke i citate uz koje planiranje postaje lakše.

Ovakvi planeri svojim dizajnom definitivno će vas inspirirati da cijelu godinu odradite po planu. Možete ih naručiti na hrvatske adrese direktno iz web-shopa stranice CGD London.

Foto: CGD London, Instagram

Učitati još
Zatvori