Najljepši hotel u Parizu

Najljepši hotel u Parizu

mnolonac_02

Krajem 19. stoljeća u Parizu je sagrađena jedna od najljepših zgrada i hotel – Hotel Providence. Svjedočila je turbulentnim promjenama okolnih kvartova Haut-Maraisa, Beauborga i Saint Martin Canala, no svjedno je uspjela zadržati taj svoj duh kraja 19. stoljeća, po kojem je Pariz i poznat.

mnolonac_01

mnolonac_03

Hotel ima 18 soba, 2 apartmana i jedan veliki suite apartman. Uređen je u romantičnom i eklektičnom stilu s apsolutnim francuskim detaljima i mnogo, mnogo chica. Svaka soba je individualno uređena i dekorirana, no zajednički nazivnik svim prostorijama jest atmosfera starog Pariza i nježno putovanje u prošlost kroz detalje – bio to uzorak na zidu koji savršano odgovara uzorku sjenilima lampi tog razdoblja, bilo stare fotografije, retro vješalice ili sitnice kao što su, u kupaoni, na primjer, dizajn slavine i kade…

mnolonac_04

mnolonac_05

Zgradu okružuju toliko pariški detalji da niti u jednom trenutku ne možete pobjeći od činjenice gdje se zapravo nalazite. Kamenom popločene ulice, drveni podovi okolnih prostora u koje svakodnevno ulazite i mramorne dekoracije. Sve to okružuje ovaj unutrašnji, no i vanjski prostor. A najljepša razglednica koju ćete poslati jest uhvaćeni pogled iz neke od soba – krovovi Montmartrea.

Po izlasku iz hotela doživjet ćete još nešto toliko karakteristično pariško – okružit će vas umjetničke galerije, fini restorani, trendi butici i mnoglo pariškog allurea.

mnolonac_06

mnolonac_07

Za sve informacije o smještaju posjetite hotelprovidenceparis.com, a novosti možete pratiti i putem Facebook stranice.

mnolonac_08

mnolonac_09

mnolonac_10

mnolonac_11

mnolonac_12

mnolonac_13

mnolonac_14

mnolonac_15

mnolonac_16

mnolonac_20

mnolonac_22

mnolonac_24

mnolonac_25

mnolonac_26

mnolonac_27

mnolonac_28

mnolonac_29

Foto: Hotel Providence Paris

Učitati još
Zatvori