Najljepše mikro tetovaže i sve što o njima morate znati

Najljepše mikro tetovaže i sve
što o njima morate znati

Tetoviranje je jedna od onih aktivnosti koju mnogi od nas vole, ali nerijetko se bojimo odlučiti za neke velike tetovaže dok ne otkrijemo sviđa li nam se to ili ne. Trajni ukras na tijelu svojevrsni je statement, ali vodimo se i za tim da nam estetski odgovara. S tetovažama obično ide tako da ako napravite više od jedne, sigurno ćete ih nastaviti raditi. Zašto ne početi s decentnim mikro tetovažama pa kasnije odlučiti želite li se još više upustiti u ovaj art projekt na vašem tijelu.

Što trebate znati?

Bile to male tetovaže ili veliki pravi umjetnički radovi, princip kod svakog tetoviranja je isti. Sve kreće od vaše odluke, ideje i odabira pravog tattoo majstora za stil vaše tetovaže. Lijepo je imati gotovu ideju i tako skratiti proces, a vrlo često je lijepo imati ideju pa prepustiti onome tko vas tetovira umjetničku slobodu da vam pokaže kako on vidi vašu ideju. Neki od nas su hrabriji, neki malo manje, ali ako izaberete profesionalca – što se definitivno preporučuje, povjerenje u njega je najbitnije. Krajnji rezultat će doista biti pravo umjetničko djelo na vašem tijelu koje ostaje zauvijek.

Briga i njega

Svaki će vam tattoo majstor jako dobro objasniti kako se o tetovaži trebate brinuti, na što trebate paziti, a na što obratiti posebnu pozornost. Na vama je da to poslušate i budete maksimalno odgovorni prema svom tijelu kako kasnije ne bi imali lošu tetovažu ili još gore, neke loše posljedice. Ljudi koji se puno tetoviraju vrlo često će vam reći da su neke tetovaže požalili, neke prekrili, a neke ih posebno sjećaju na vremena kad su bili malo “luđi” nego sad i to je sve normalno. Ako ste minimalist i mislite da vam ljubav neće prerasti u još veću ljubav, krenite s malim, decentnim i jednostavnim tetovažama. Manje će boljeti, bit će brže gotove, a gotovo su neprimjetne. Možda vas inspiriraju i neke od ovih fotografija.

Učitati još
Zatvori