Znate li koji je najbolji burger u Zagrebu?

Znate li koji je najbolji burger u Zagrebu?

Zagreb Burger Festival

Nakon 11 dana , 150 tisuća posjetitelja i preko 40 tisuća konzumiranih burgera, završen je prvi Zagreb Burger Festival. Posjetitelji su bili pozvani na ocjenjivanje nagradnog upitnika “Best burger by people”, koji je nakon tijesnog zbrajanja listića pripao Submarine burgeru i to za kreaciju pod nazivom “Burger za klaunove doktore”. Burger ima humanitarnu notu jer je za svaki kupljeni burger dio novca išao za udrugu Crveni nosovi.

Burger Submarine BBQ

Nagradu je uručila Diana Zekić iz Zagrebačke pivovare, generalnog pokrovitelja festivala, osnivaču Submarinea Aleksandru Lazinici, direktoru Dragoljubu Božoviću te voditelju Sandru Lojiću koji su sa oduševljenjem i priznanjem najboljeg burgera festivala primili nagradu. Osim nagrade zadovoljni su organizacijom i odazivom posjetitelja, te smatraju kako je ovaj tip festivala trebao Zagrebu u svrhu podizanja konkurentnosti industrije hrane i pića, ali i turističke ponude.

Burger Submarine BBQ

S veseljem i nestrpljenjem očekujemo drugo izdanje Burger Festivala, ali i otvaranje najnovije lokacije Submarine BBQ-a – u Bogovićevoj!

Foto: Zagreb Burger Festival, Rajna Raguž

Učitati još
Zatvori