Prtljaga koju nikada nećete moći izgubiti

Prtljaga koju nikada nećete moći izgubiti

lancel

Kuća Lancel kroz godine se neprestano razvija i stvara sa istim pogledom na savršenu ravnotežu ljepote i funkcionalnosti. Albert Lancel još je 1928. stvorio prvu putnu liniju pod nazivom Aviona, a kasnije patentira i Kangaroo prtljagu od svijetlog najlona. Explorer putna linija stvorena je za urbane svjetske putnike jer je lagana, otporna zahvaljujući balističkom najlonu, funkcionalna te zadovoljava i najizbirljivije zahtjeve.

lancel putne (3)

Moderna iznutra i izvana i s odvojivim vanjskim džepom koji odaje počast Kangaroo torbi iz 1956-te godine, apsolutno neophodnim u današnje vrijeme za držanje high-tech uređaja, ova putna torba opremljena je s patentnim zatvaračem i mogućnošću odvajanja od vanjskog džepa. Unutrašnjost je podijeljena u dva dijela, a odjeću dijele i trake za optimalno i lako pakiranje. Explorer linija dolazi u dvije boje – mornarsko plavoj i crvenoj.

lancel

Linija uključuje ručne torbe za 12h,24h,48h i 72h te kofere zapremnine od 113L,89L,56L,29L i 22L , kao i kozmetičke torbe, nesesere i ruksake. Napravljena od balističkog najlonskog platna, Prtljaga je opremljena RFID čipom kojim upravlja sustav za izgubljenu prtljagu (www.e-lostbag.lancel.com) koji omogućuje izgubljene stvari locirati te obavijestiti putem e-maila ili SMS porukom.

lancel

lancel

lancel

Učitati još
Zatvori