Nagrađivana vila na otoku Braču

villaivy4

Villa Ivy nalazi se na južnoj strani otoka Brača u mirnom mjestu Putinak, samo dva kilometra vožnje od ribarskog sela Sumartin. Najnoviji je to projekt tvrtke nekretnina Pin & Pin, osnovane 2004. godine s jednim ciljem – da se bavi dizajniranjem, gradnjom i prodajom prekrasnih objekata na dalmatinskoj rivijeri.

villaivy5

Braća Adam and Alexander Pinion za dizajn su ove vile dobili nagradu za najljepšu nekretninu u Hrvatskoj koja se dodjeljuje u partnerstvu s Rolls Royceom, a fotografije vile itekako potvrđuju to mišljenje. I ne samo to, o braći i njihovom radu se pisalo i u Vogueu, GQ-u i Tatler magazinu, prestižnim svjetskim izdanjima.

villaivy7

Pin & Pin je Villu Ivy opremio koristeći najfinije materijale i namještaj, a kao rezultat vidimo četverosobnu ljepoticu na tri kata s vinskim podrumom, teretanom, projekcijskom sobom, infinity bazenom i direktnom pristupu moru s privatnim drvenim molom i vezom. Zbog svoje zaštićene lokacije idealno je mjesto za ljetovanje i istraživanje otoka Brača.

villaivy9

villaivy3

Dizajn spaja moderne linije s tradicionalnim materijalima kako bi se uklopila u okoliš, a njena orijentacija prema moru otvara najfascinantnije poglede. Unutrašnjost je uređena u tonovima bijele, bež i sive boje, baš kako priliči ljetnoj destinaciji. Iako je ljeto je još daleko, ali zašto ne bismo malo maštali uz ovakva arhitektonska ostvarenja koja skriva naša prekrasna obala.

villaivy8

Više o tvrtci Pin & Pin te ostalim vilama koje imaju u posjedu možete saznati na njihovoj službenoj stranici.

villaivy2

villaivy1

Foto: Pin & Pin

0