Na subotnju špicu u novi Pepermint

peper 11

Kultni zagrebački klub Pepermint zatvorio je svoja vrata nakon pet godina, no za zagrebačku publiku ta tužna vijest nije dugo trajala jer je ubrzo došlo novo osvježenje! Na novoj adresi otvara se Peper, novo mjesto, svega nekoliko koraka od prijašnje kultne adrese.

peper 1

U Ilici 5, na tri etaže, goste će dočekati odličan jutarnji, dnevni i večernji program u prostoru koji je zapravo ishodište svega onoga dobroga što je Pepermint do sada napravio. Ovim novim prostorom, novim dnevnim programom, novim načinom zabave, Pepermint ekipa vraća se svojim korijenima, jer su se baš na toj adresi, u Ilici 5, svi i upoznali te krenuli s ovom odličnom zabavnom urbanom pričom.

peper 5

peper 7

Prostor će na tri etaže gostima donijeti bogat program, vikendom će se program odvijati na dva floora, dok će njegov početak biti već od podneva.

peper 9

Osim glazbenog programa, live svirki te DJ setova, goste će na mjesečnoj bazi uveseljavati i stand up nastupi, sve to na tri floora, dok će se dnevni program odvijati i na terasi. Popodnevni program tijekom tjedna donijeti će ‘after work’ partyje, a večernji već dobro poznatu i očekivanu glazbu do ranih jutarnjih sati. Ove subote goste će svakako ugodno iznenaditi program ‘Kofi Anan’, gdje će glazbeni program voditi DJ Antonio Franić, dok je u petak, večer prije, svečano otvorenje ‘Capored se vraća kući‘.

peper 10

Kako izgleda ‘povratak kući’, kako je istaknuo jedan od glavnih inicijatora Tomo Ricov, vidjet ćemo već od večerašnjeg otvorenja i ne sumnjamo da će to biti jedan od najboljih povratka korijenima i svježim počecima! Za detaljan program kluba Peper pratite njihovu Facebook stranicu.

peper 12

peper 20

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

0