Muzej realnosti – iskustvo koje mijenja pogled na svijet

Muzej realnosti – iskustvo koje
mijenja pogled na svijet

UNICEF-ov Muzej realnosti poziva vas da dođete u tunel Grič i otkrijete najvrjedniju stvar na svijetu. U svojoj četvrtoj godini, popularni koncept po prvi puta gostuje u poznatom zagrebačkom tunelu, gdje će otkriti dosad neviđenu interaktivnu priču.

Obitelj – najveća podrška

Ono najvrjednije što imamo u životu nije materijalno, već − naša obitelj. Na životnom putu obitelj su ljudi koji su uz nas, koji su nam podrška. Obiteljske stvarnosti u kojima djeca žive različite su, ovisno o mjestu rođenja i okolnostima u kojima odrastaju. Neka se rađaju u obitelji, druga obitelj stječu kroz razne životne situacije.

Jedinstveni postav Muzeja realnosti

Kroz instalacije, virtualnu stvarnost te interaktivne i „žive” eksponate jedinstveni postav Muzeja realnosti predstavlja različite doživljaje stvarnosti života u Hrvatskoj i svijetu, života koji dijelimo kao jedna beskonačna i neraskidiva obitelj. Posjetitelji će moći otkriti što povezuje obitelj iz Splita i Bangladeša, kako je njihova obitelj povezana s obitelji iz Jordana te postati dio obitelji djevojčice koja odrasta u domu.

Svi koji tijekom posjeta „upale svjetlo” u tunelu Grič postat će dio velike UNICEF-ove obitelji i podrškom kampanji „Svako dijete treba obitelj” pomoći osigurati sigurno obiteljsko okruženje za svako dijete u Hrvatskoj. Muzej realnosti bit će otvoren od 1. do 11. prosinca 2018. godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori