Obožavamo movie night uz projektor i dobro društvo

Obožavamo movie night uz
projektor i dobro društvo

Tko ne voli filmske maratone i cjelovečernja druženja s najdražima uz omiljene filmove? Također, ono što dobro organiziran movie night čini toliko omiljenom večernjom aktivnošću, nisu samo filmovi koje birate već i cjelokupna atmosfera koja prerasta u ultimativni doživljaj. Nakon radnog dana, najbolje je opuštanje uz filmske priče koje nas uvlače u potpuno druge dimenzije pa samim time zabavljaju, educiraju i opuštaju.

Što nam sve pruža movie night? U jednoj večeri dobivate film, grickalice, udobnost i dodatno povezivanje s dragim ljudima. Međutim, kada je riječ o filmskoj zabavi u na primjer- dvorištu, stvari postaju još zabavnije.

Naravno, uvijek možete gledati film u zatvorenom prostoru. Neće biti nikakvih kukaca i nema čekanja na sumrak, ali također neće biti niti magije svjetala, osjećaja kina koji pruža projektor, doživljaja sumraka i večernjeg neba, a ni čistog dječjeg uzbuđenja kada se gleda film na svježem zraku.

Međutim, organiziranje filmske noći na otvorenom znatno je izazovnije (barem prvi put kada to učinite) od onog jednostavnog puštanja filma na televizoru u dnevnom boravku. Nadalje, postoji nešto više od onoga što ide u uspješnu filmsku večer.

Kako bi tople večeri koje su pred nama bile što uzbudljivije, u nastavku donosimo prijedloge što je sve važno kako bi se organizirao savršen movie night. Dobar osjećaj je zajamčen.

Odaberite pravo mjesto

Idealan kutak za movie night uz projektor moglo bi biti dvorište, vrt, trijem, garaža, odnosno prostor gdje možete kontrolirati količinu svjetla noću. Nemojte planirati u dvorištu ukoliko postoji intenzivna ulična rasvjeta koja bi mogla pokvariti zabavu. Budite kreativni sa svojim prostorom i pobrinite se da se osjećate lijepo i opušteno. Pobrinite se da mjesto bude mirno bez zvukova koje će ometati vašu projekciju, ali i da bude skriveno od znatiželjnih pogleda kako biste u potpunosti uživali u intimnoj atmosferi s vašim ljudima.

Osigurajte odgovarajuću opremu

Sve što vam je potrebno za savršen movie night su player (poput DVD playera ili računala), zaslon ili strana kuće, platno ili neka druga velika, čista površina, projektor i zvučni sustav. Na tržištu su dostupni projektori za koje nećete morati izdvojiti mnogo novca, ali će vam pružiti vrhunski doživljaj. Neki od njih su Epson Home Cinema 2040 3D 1080p 3LCD, Epson PowerLite 1781W Wireless WXGA 3LCD, LG Minibeam LED Projector (PH550) te
Philips Pocket Projector PPX4010.

Svakako nabavite lijep projektor za filmsku klasu za vaše dvorišno (i kućno) filmsko  iskustvo ako možete, ali nemojte dopustiti da vam visoka cijena stoji na putu jer postoje vrlo ekonomične opcije.

Dobri filmovi i ugodna atmosfera

Pobrinite se da se na vašem popisu nađu dobri filmovi. Razmislite o ekipi koja dolazi i složite projekcije u skladu s tim, odnosno kako biste zadovoljili ukus svih s kojima ćete provesti večer. To bi mogao biti klasik, drama ili komedija. Šarolik izbor za svaki ukus, uvijek je dobar način koji jamči da se svatko osjeti posebnim jer ste mislili na njegove želje i afinitete.

Smjestite se u udobne sjedalice. Ne morate izlaziti i kupovati otmjena sjedala, deke na tlu s jastucima mogu biti savršen način na uživanje u filmskoj večeri, ali možete pronaći mnogo pristupačnih opcija za sjedenje na otvorenom.

Razmislite o prskanju prije nego što gosti dolaze kako biste se zaštitili od insekata. Ne morate se kupati u jakim kemikalijama jer postoji mnogo prirodnih načina za zaštitu od neželjenih kukaca. Za prirodni pripravak koji ćete prskati u zrak trebat će vam svega nekoliko jednostavnih sastojaka koje već imate kod kuće.

Sastojci

  • 40 ml alkohola
  • 60 ml vode
  • 15 kapi eteričnog ulja (ruža)
  • 10 kapi cedra
  • 8 kapi citronele

Priprema

U bočici od 100 ml promiješajte alkohol i vodu pa ubacite eterična ulja. Zatvorenu bočicu prije upotrebe snažno protresite.

Kada ste se zaštitili, naglasite opuštenu atmosferu uz meka svjetla svijeća. Puno lampica je, također, dobrodošlo. Pripremite zdrave grickalice, omiljena pića i budite sigurni da ćete se odlično provesti čak i usred tjedna.

Učitati još
Zatvori