Moro Beach Stupe – Mjesto u korčulanskom arhipelagu kojem se uvijek vraćamo
Moro Beach Stupe – Mjesto u korčulanskom arhipelagu kojem se uvijek vraćamo

Moro Beach Stupe – Mjesto u korčulanskom arhipelagu kojem se uvijek vraćamo

Otočić Stupe u Pelješkom kanalu i ove godine je hit mjesto. Već sedam godina nezaobilazna je postaja za sve koji plove kanalom ili posjećuju Korčulu, od turista do poznatih i slavnih. Kristalno čisto more, ležerna atmosfera i ukusna hrana jedinstven su spoj koje ćete dobiti na ovoj prekrasnoj plaži. 

Zašto je Moro beach poseban?

Moro beach već godinama slovi za jedno od najboljih lokacija ovog arhipelaga ne samo po ljepoti prirode već i po vrhunskoj gastronomiji. Atmosfera u samom restoranu je ležerna, kakva i treba biti na plaži, a hrana je na vrhunskoj razini. Kreativna mediteranska kuhinja, kojoj su glavni fokus lokalne namirnice, svježa riba i morski plodovi uz dobru ponudu i mesnih jela. Zbog svega nabrojanog Moro beach privlači nautičare koji se mogu direktno vezati uz otok. Posljednjih godina vinska karta, s fokusom na lokalna vina, se širi, a glavni hit su postali originalni kokteli kao osvježenje za vruće ljetne dane. Iako je fokus uglavnom na dnevnim zabavama i opuštanju, navečer ovdje možete uživati u fine diningu.

Slavna ljuljačka koja uranja u more

Zabave na otoku ne nedostaje. Dnevne i tematske zabave se održavaju svaki dan. Odličnu atmosferu pojačat će plesači koji plešu u latino ritmovima ili večernji house partyji, a uvijek se možete i samo opustiti na ležaljkama u lounge baru na plaži.

Otok je pun i instagramičnih mjesta, a najpoznatija je ljuljačka koja uranja u more. Nije rijetkost da se strani parovi nakon vjenčanja na Korčuli dolaze fotografirati baš tu.

Ovo ljeto nemojte propustiti dobru zabavu na ovom otočiću, pa ako ste u blizini, skočite na brod i uživajte u malom korčulanskom raju.

Foto: Instagram (@back4moro)

Učitati još
Zatvori